کد خبر:۷۱۰۴۴۹

خدمات‌رسانی در مکه پایان یافت/ تمامی حجاج ایرانی امروز به کشور بازمی‌گردند

بر اساس برنامه‌ریزی سازمان حج و زیارت امروز ۲۴ شهریورماه تمامی حجاج ایرانی به کشور بازمی‌گردند و خدمات‌رسانی به حجاج در عربستان به پایان می‌رسد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امسال بیش از ۸۵ هزار ایرانی به حج تمتع مشرف شدند که این زائران در دو گروه مدینه اول و مدینه دوم به عربستان سفر کردند.

اولین گروه زائران کشورمان ۲۷ تیرماه از تهران وارد مدینه منوره شدند و پس از آن سایر زائران به ترتیب اولویت ایران را به مقصد عربستان ترک کردند، به طوری که تا ۲۴ مردادماه همچنان روند اعزام زائران کشورمان ادامه داشت.

زائران مدینه اول پس از ۶ روز اقامت در مدینه منوره در مسجد شجره مُحرم شده و به سمت مکه مکرمه حرکت کردند. همچنین زائران مدینه دوم ابتدا وارد مکه مکرمه شده و پس از انجام مناسک حج تمتع همراه با حجاج سایر کشور‌ها به مدینه منوره مشرف شدند.

کاروان‌های مدینه اول پس از انجام مناسک حج تمتع از چهارم شهریورماه به کشور بازگشتند، به طوری که تا ۲۱ شهریورماه تمامی حجاج ایرانی از مکه مکرمه خارج شدند و برخی به مدینه منوره شده و برخی دیگر به کشور بازگشتند و از آن پس خدمات‌رسانی در مکه مکرمه پایان یافت.

تاکنون حدود ۳ هزار ایرانی در مکه مکرمه حضور دارد که با توجه به برنامه‌ریزی‌های سازمان حج و زیارت امروز تمامی حجاج ایرانی به کشور بازمی‌گردند و تا پایان وقت ۲۴ شهریورماه پرواز‌های حجاج کشورمان به پایان می‌رسد و به این ترتیب خدمات‌رسانی از جمله حمل و نقل، آشپزخانه و خدمات درمانی نیز در مکه مکرمه نیز متوقف خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار