مدیرکل دفتر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه امیرکبیر گفت: دفتر مشترک توسعه فناوری سلامت در حوزه سلامت ایجاد میشود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مالک نادری، مدیر کل دفتر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه امیرکبیر در نشست مشترک که بین این دانشگاه و حوزه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، اظهار داشت: این دفتر رویکرد مثبتی دارد و بسیار علاقهمند به توسعه فناوریهای فنی و مهندسی در حوزه فناوری و سلامت است و همین امر ما را مجاب میکند تا به سمت توسعه و تعمیق روابط با سایر دانشگاهها حرکت کنیم.
نادری ادامه داد: تعاملهای خوبی با مجموعههای علوم پزشکی خصوصا دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهیدبهشتی آغاز شده و با توجه به وجود رشته مهندسی پزشکی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارتباط خوبی با بیمارستانهای علوم پزشکی برقرار کرده ایم، اما نیاز است که این همکاریها منسجم و هدفمند باشد.
وی افزود: سیستمهای هوشمند و کنترلی در این زمینه مورد استفاده قرار میگیرند و ما به مسئله طراحی، تولید و کاربرد تاکید فراوان داریم و به دنبال آن هستیم که فناوریهای سلامت با حضور مهندسان محقق شود.
مدیر کل دفتر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه امیرکبیر خاطرنشان کرد: ما به این موضوع اذعان داریم که بدون حضور مهندسین خصوصا مهندسین پزشکی به اهداف خود در حوزه سلامت دست نخواهیم یافت.
در ادامه این نشست حمیدرضا مقیمی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به تاسیس مدیریتهای فناوری در دانشگاههای علوم پزشکی اظهار داشت: دانشگاه شهیدبهشتی بسیار علاقهمند است تا خود را به دانشگاههای فنی و مهندسی نزدیکتر کند و با توجه به سابقه خوب دانشگاه صنعتی امیرکبیر تفاهم نامههایی در این رابطه امضا شده و همایشهای مشترکی نیز برگزار شده است.
وی تصریح کرد: در پی این تفاهم نامه و همایشهای مشترک تصمیم بر آن شد تا دفتر فناوری مشترک یا کانون همبستگی مشتمل بر رشتههای علوم پزشکی و فنی و مهندسی ایجاد شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ادامه داد: معتقدیم با تاسیس این کانون میتوانیم تعامل خوبی بین مهندسین و فعالان حوزه سلامت در تاسیس شرکتهای دانش بنیان، واحدهای فناور، اجرای پروژهها و رفع مشکلات نقل و انتقالات مالی تعاملات خوبی داشته باشیم.
وی افزود: این نشستها به ما کمک میکند تا به یک جمع بندی مناسب رسیده و طرح نهایی را در جلساتی که با معاونین وزارت بهداشت و درمان و روسای دانشگاهها برگزار میشود، مطرح کنیم.
مقیمی در همین خصوص ادامه داد: درست است که امروز برای تشکیل یک دفتر مشترک در اینجا گرد هم آمده ایم، اما در نبود این دفتر هم همکاریهای مثبت و مستمری در پروژههای سلامت با دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده و ما به دنبال کارآفرینی و تبدیل علم به ثروت بوده و نتایج خوبی نیز کسب کرده ایم.
در ادامه این نشست واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان جدیدترین فناوریهای نوین حوزه سلامت را در مجموعه برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارائه کردند.