آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۲۰۴۶
در راستای دعوت همگانی برای احیای دریاچه ارومیه؛

دو عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه از دریاچه ارومیه تا دریاچه وان رکاب زدند

دو عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه در راستای دعوت همگانی برای احیای دریاچه ارومیه، مسیر رفت و برگشت از این دریاچه تا دریاچه وان ترکیه به طول ۵۹۶ کیلومتر را با دوچرخه رکاب زدند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالحمید علیزاده و علی اشرف خزایی، ۲ رکابزن کرمانشاهی با هدف حمایت از احیای دریاچه ارومیه، مسافت رفت و برگشت ۶۰۰کیلومتری این دریاچه تا دریاچه وان ترکیه را در طی شش روز رکاب زدند.

این اعضای هیات علمی دوچرخه سوار که به ترتیب مسئولیت اداره کل امور دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ریاست ستاد رفاهی دانشگاه رازی کرمانشاه را بر عهده دارند، برای افزایش توجه جامعه به وضعیت دریاچه ارومیه، نسبت به این حرکت فرهنگی و ورزشی اقدام کردند.

علی اشرف خزایی که عضوهیات علمی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه رازی است در آیین آغاز به کار این حرکت فرهنگی و ورزشی گفت: دریاچه ارومیه دومین دریاچه شور جهان و یکی از زیباترین مناطق گردشگری ایران و جهان است که امیدواریم نگاه‌ها بار دیگر برای نجات دریاچه ارومیه جلب شود و شاهد بازگشت آن به وضعیت خوب گذشته باشیم.
 
این حرکت فرهنگی-ورزشی با استقبال مسئولان استان آذربایجان غربی و شهرستان ارومیه همراه بود و مراسم بدرقه رسمی رکاب زنان در محل اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان غربی و با حضور مدیر کل و روسای برخی از هیات‌های ورزشی استانی و نیز بعضی از اعضای شورای شهر ارومیه همراه بود.

دریاچه ارومیه در قالب طرح‌های ستاد احیا، قراراست ظرف مدت ۱۰ سال به تراز اکولوژیک خود برسد. این دریاچه از اواسط دهه ۱۳۸۰ شروع به خشک شدن کرد و بنا بر آمار بین المللی تا سال ۲۰۱۵ میلادی حدود ۸۰ درصد از مساحت آن خشک شد.

در پایان این برنامه از حمایت‌های دکتر چمن گلی مدیر کل ورزش و جوانان استان آذربایجان غربی و نیز دکتر پیری عضو شورای شهر ارومیه قدردانی شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار