معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صداوسیما با اشاره به پذیرش ۲۰۷ دانشجو برای سال تحصیلی ۹۸-۹۷ گفت: تمام چالشهای جذب دانشجو با همت مدیران، استادان و دانشجویان این دانشگاه به فرصت تبدیل شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صداوسیما، حسن زارعیان معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صداوسیما بیان کرد: تابستان امسال و پیش از انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون تحصیلات تکمیلی با اقدام نادرست معاون آموزشی وزارت علوم، تمامی رشتههای کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما حذف شد. این اقدام چالش برانگیز، سرگردانی و بلا تکلیفی داوطلبان متقاضی تحصیل در این دانشگاه اعم از تهران و قم را موجب شد.
وی ادامه داد: با پیگیریهای انجام شده توسط مسئولان ارشد دانشگاه و سازمان صدا و سیما، رشتههای تهیه کنندگی، رادیو، تولید سیما، مهندسی صدا، ادبیات نمایشی، روزنامه نگاری، مدیریت رسانه، علوم ارتباطات اجتماعی و مهندسی برق پس از چند نوبت اصلاحیه به دفترچه راهنمای انتخاب رشته سازمان سنجش وارد شد.
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صداوسیما گفت: دیر اعلام شدن رشتههای تحصیلی میتوانست تهدید بزرگی بر کمیت و کیفیت جذب داوطلبان داشته باشد، اما با توجه به اطلاع رسانی به موقع رسانه ها، رشتههای این دانشگاه در اولویت انتخاب دانشجویان برتر قرار گرفت. به عبارتی تهدیدها را به فرصت تبدیل کردیم.
زارعیان درباره ورودیهای جدید دانشگاه صداوسیما به صورت آماری اشاره کرد و گفت: امسال از آزمونهای سراسری و تحصیلات تکمیلی برای دورههای روزانه و نوبت دوم تعداد ۲۰۷ دانشجو پذیرش شدند. به عبارت دقیقتر ۳۲ نفر در رشته کاردانی فنی برق و ۵۲ نفر در مقطع کارشناسی رشتههای مهندسی برق، روزنامه نگاری، تلویزیون و هنرهای دیجیتال و کارگردانی تلویزیون جذب شدند.
وی افزود: همچنین در مقطع کارشناسی ارشد برای رشتههای مهندسی برق گرایش مخابرات سیستم، مهندسی صدا، مدیریت رسانه، روزنامه نگاری، علوم ارتباطات اجتماعی، تهیه کنندگی تلویزیون با سه گرایش نمایشی، مستند و آموزشی و رشته رادیو با دو گرایش تهیه کنندگی و نویسندگی در مجموع ۱۲۳ نفر پذیرش شدند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی و کارشناسی به شیوه شرایط خاص بود. به عنوان مثال در گام نخست تعداد ۴۴۴ مصاحبه علمی و عمومی از معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون سراسری شامل ۱۸۶ نفر برای دانشکده فنی، ۲۲۱ دانشکده تولید و ۳۷ برای دانشکده ارتباطات طی ۴ روز و توسط ۵ گروه تخصصی انجام شد. پس از جمع بندی نهایی، ۱۵۸ نفر از داوطلبان حائز شرایط لازم به سازمان سنجش معرفی و از این تعداد ۸۴ نفر به عنوان پذیرفته شدگان نهایی اعلام شدند
معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صداوسیما افزود: در مقطع کارشناسی ارشد تعداد ۴۱۹ مصاحبه علمی و عمومی از معرفی شدگان چند برابر ظرفیت آزمون تحصیلات تکمیلی شامل ۱۰۶ نفر برای دانشکده فنی، ۱۵۷ نفر دانشکده تولید و ۱۵۶ نفر برای دانشکده ارتباطات طی ۶ روز و توسط ۷ گروه تخصصی انجام شد. پس از جمع بندی نهایی و اعلام اسامی ۱۴۶ نفر از پذیرفته شدگان این مرحله به سازمان سنجش در نهایت ۱۲۳ نفر به عنوان پذیرفته شدگان نهایی کارشناسی ارشد دانشگاه صدا و سیما معرفی شدند.
زارعیان درباره پذیرش دانشکده دین و رسانه قم توضیح داد: در دانشکده قم از دو طریق آزمون تحصیلات تکمیلی و آزمون اختصاصی ویژه طلاب ۵۸ نفر شامل ۱۱ نفر نوبت دوم در رشته تولید سیما، ۳ نفر نوبت دوم در ادبیات نمایشی، ۲۰ نفر روزانه در رشته تولید سیما، ۱۱ نفر روزانه در ادبیات نمایشی و ۱۳ نفر روزانه در رشته علوم ارتباطات اجتماعی پذیرش دانشجو داشتیم.
در پایان معاون آموزش و پژوهش دانشگاه صداوسیما به دانشجویان ورودی امسال توصیه کرد که وجود استادان متخصص و ظرفیتهای قابل ملاحظه دانشگاه را مغتنم شمرده و از امروز خود را برای حضوری کارآمد و موثر در بخشهای مختلف سازمان صدا و سیما آماده کنند.