آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۵۳۲۱
معتمدی در گفتگو با دانشجو:

وجود نقاط ضعف در زمینه روابط بین‌الملل/ ایجاد پروژه‌های مشترک نتیجه نشست هم‌اندیشی علمی است

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت:همچنان نقاط ضعفی در زمینه روابط بین الملل  وجود دارد و در سال اخیر دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز با رشد ۱۰۰ درصدی در این حوزه هنوز با انتظار ما فاصله بسیاری دارد.

احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص برگزاری اولین نشست مشترک  هم‌اندیشی علمی گفت: نشست امروز در جهت ایجاد همکاری‌های بین المللی با اساتید و دانشمندان خارجی برگزار شده که ۳۰ نفر از اعضای هیئت علمی و ۷۰ نفر از اساتید دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در این نشست شرکت کرده اند.  

وی در خصوص مباحث مورد بحث در این نشست اظهار کرد: مباحثی مانند سلامت و مدیریت آب، نفت، گاز،  IOT و نانو مواد  که از  دغدغه  و تکنولوژی‌های مهم کشور هستند امروز در این نشست مورد بحث قرار می‌گیرند تا بهانه‌ای جهت بهبود این مسائل در کشور باشند که در این راستا اگر تفاهم نامه‌ای منعقد شود نهاد بین المللی حمایت خواهند کرد.

معتمدی همچنین افزود: این نشست در نوع خود ابتکارعلمی مهمی محسوب می‌شود، زیرا سالانه نشست‌های بسیاری برگزار می‌شود که مقالاتی نیز ارائه می‌شود، اما نشست امروز کاربردی‌تر است و نتیجه آن نیز پروژه‌های مشترک خواهد بود.

وی در ادامه تصریح کرد: در سال‌های اخیر طبق آمار ارائه شده از سوی وزارت علوم دانشگاه امیرکبیر رتبه اول را در همکاری با کشور آلمان در زمینه پروژه مشترک داشته است این روند با دیگر کشور‌ها نیز دنبال خواهد شد همچنین کشور ایران در رتبه بندی جهانی در زمینه تولید علم رتبه بالایی دارد، اما همچنان نقاط ضعفی در زمینه روابط بین الملل  وجود دارد و در سال اخیر دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز با رشد ۱۰۰ درصدی در این حوزه هنوز با انتظار ما فاصله بسیاری دارد که برای رفع این مشکل تلاش بسیاری می‌شود.                           

معتمدی با اشاره به دیگر برنامه‌های جهت افزایش روابط بین الملل در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها در دانشگاه به صورت مستمر بوده  و تقریبا  هرسال بین ۷ تا ۸ دوره  در حوزه سیاست گذاری و برنامه ریزی طرح‌های مشترک نیز برگزار  می‌شود.   
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار