
جلسه کمیسیون امنیت ملی برای بررسی CFT در مجلس آغاز شد
جلسه کمیسیون امنیت ملی درباره بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم CFT در صحن مجلس به صورت غیر علنی آغاز شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو قرار است در این جلسه که به ریاست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برگزار میشود، نمایندگان مجلس حضور داشته باشند و جرئیات لایحه CFT بررسی شود.
نمایندگان مجلس از ساعت ۸ صبح امروز نیز قرار است در جلسه علنی CFT را بررسی کنند.
حشمت الله فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس پیش از این اعلام کرده بود که در جلسه غیرعلنی کمیسیون امنیت ملی در صحن مجلس منتقدان به مدت نیم ساعت به بیان انتقادات و پرسش هایشان میپردازند و دولت نیز در مدت نیم ساعت پاسخهای لازم را ارائه میکند.
فلاحت پیشه همچنین روز گذشته اعلام کرده بود که قرار است وزیران امورخارجه، اطلاعات، سرپرست وزارت اقتصاد، رئیس بانک مرکزی و معاون حقوقی رئیس جمهوری نیز در این جلسه حضور داشته باشند.
دولت برای بهبود جایگاه خود در گروه ویژه اقدام مالی، به تازگی لوایح الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم و جرائم سازمان یافته، اصلاح قانون مبارزه با پولشویی و اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم را برای طی تشریفات قانونی به مجلس ارسال کرده است.
گروه اقدام مالی (Financial Action Task Force) یا همان FATF در سال ۱۹۸۹ میلادی از سوی کشورهای گروه ۷ شکل گرفت و یک گروه بین دولتی است که هدف توسعه و پیشرفت واکنش بین المللی نسبت به پولشویی را دنبال میکند.
گروه بین المللی اقدام مالی (FATF) تیرماه سال ۹۵ و به دنبال اجرای برجام و نیز برخی اقدامهای ایران در مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، نام ایران را از فهرست کشورهایی که لازم است علیه آنها اقدامهای متقابل اتخاذ شود برای مدت یک سال تعلیق کرد.
این گروه در نشست تیرماه امسال خود در والنسیای اسپانیا اعلام کرد که با توجه به پایبندی ایران به تعهدات خود برای شفاف سازی نظام پولی و بانکی، یکسال دیگر به ایران فرصت داد تا اصلاحات قانونی لازم را برای جرم انگاری پولشویی، جرایم سازمان یافته و تامین مالی تروریسم انجام دهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.