
کد خبر:۷۱۵۶۲۹
زاکانی:
اعتماد به وعده دشمن در بیان رئیس مجلس موج میزند/ نمایندگان گرفتار سطحینگری، تاثیرپذیری و بیمنطقی لاریجانی هستند
نماینده سابق مردم تهران تاکید کرد: اعتماد به وعده دشمن در بیان روسای مجلس موج میزند و اعضاء گرفتار سطحینگری، تاثیرپذیری و بیمنطقی ایشان هستند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زاکانی نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون ویژه بررسی برجام درمجلس نهم، در واکنش به بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم CFT در جلسه علنی امروز مجلس، در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «روسای دولت و مجلس وعده رفع تحریم در برجام دادند، ولی تحریم رفع نشد».
وی افزود: «از ۴۱ الزام FATF چهل تا را پذیرفتیم و اینک نوبت CFT است. اعتماد به وعده دشمن در بیان روسای مجلس موج میزند واعضا گرفتار سطحینگری، تاثیرپذیری و بیمنطقی ایشانند. امروز آزمون مهم درک منافع ملی نمایندگان مجلس است».
وی افزود: «از ۴۱ الزام FATF چهل تا را پذیرفتیم و اینک نوبت CFT است. اعتماد به وعده دشمن در بیان روسای مجلس موج میزند واعضا گرفتار سطحینگری، تاثیرپذیری و بیمنطقی ایشانند. امروز آزمون مهم درک منافع ملی نمایندگان مجلس است».
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
مجلس شورای اسلامی یکشنبه درباره CFT به عنوان تنها و البته اصلی ترین جزء باقی مانده از برنامه اقدام FATF در ایران تصمیم خواهد گرفت. درباره بی فایده بودن همه این داد و قال ها بر سر FATF در این مدت به تفصیل سخن گفته شده است.
از اینکه اجرای کامل برنامه اقدام در ایران به دلیل پابرجا بودن تحریم های ثانویه بانکی امریکا هیچ کمکی به تسهیل مبادلات بانکی ایران نخواهد کرد و تنها به هوشمندتر شدن تحریم ها می انجامد، تا اینکه FATF بازوی خزانه داری امریکاست، هدف اصلی آن گرفتار کردن نهادهای داخلی ایران به بلای بی درمان خودتحریمی و جنگ داخلی اقتصادی است و اینکه وزارت خارجه به جای این همه لابی و انرژی برای FATF اگر توان خود را صرف شکستن اجماع در جلسه تصمیم گیری FATF درباره بازگشت ایران به بیانیه عمومی بکند، خیلی راحت تر و ساده تر منافع کشور را تامین خواهد کرد. این ها همه حرف هایی است که بارها زده شده و البته نشنیده اند چنانکه در داستان برجام هم نشنیدند.
در اینجا اما من می خواهم درباره یک پس پرده سخن بگویم. اگر راز این همه اصرار دولت و حامیان آن به تصویب CFT و اجرای کامل برنامه اقدام قولی باشد که به اروپایی ها و در کنار آنها دموکرات ها داده اند، آن وقت تکلیف چیست.
اغلب می دانیم که دولت آقای روحانی بر سر تاسیس یک Special Purpose Vehicle (SPV) با اروپا تفاهم کرده که حتی خود اروپایی ها هم دقیقا نمی دانند چیست و چگونه قرار است کار کند. هر چه هم که باشد، همه متفقند نمی تواند با تحریم های ثانویه امریکا مقابله کند واساسا ماموریت آن، این نیست.
سوال این است: برای تفاهم روی مکانیسمی که اساسا معلوم نیست چیست و شانس بسیار اندکی برای مقابله موثر با تحریم های امریکا دارد، چرا باید هزینه ای به بزرگی FATF را پرداخت؟ مذاکره کننده هوشمند آیا چنین امتیازی را جز در ازای یک امتیاز نقد و بزرگ، واگذار می کند؟ می دانم که دوستان دولت هرگز خیرخواهی امثال ما را نخواهند پذیرفت اما برادرانه می گویم برای هدایت شدن به کوچه بن بست اروپا، برگی چنین بزرگ از امتیازهای مرتبط با امنیت ملی را تقدیم دشمن نکنید. حداقل چیز درخوری بگیرید و بعد امتیاز بدهید. روا نیست ملتی به رشادت ملت ایران فقط ظرف 3 سال از یک سوراخ دوبار گزیده شود.
[جواب حقیر: کلاه گشاد دیگری که آمریکا با کمک اروپا سر دولت و مجلس ایران گذاشت و اسم آن را در تاریخ اینطور نوشتند: FATF ]