از ۲۵ مورد اعلامیای که مردود اعلام شده حتی یک مورد هم به کنوانسیون CFT که صبح فردا در دستور کار مجلس است و مجلس با عجله میخواهد آن را تصویب کند، مربوط نیست.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مطابق برنامه اقدام افای تی اف درباره ایران، ایران موظف شده است ۴۱ اقدام را برای خروج از لیست سیاه انجام دهد. از ۴۱ اقدام مذکور ۳۷ اقدام در حیطه اختیار قوه مجریه و ۴ اقدام در حیطه اختیار مجلس است که مجلس با تصویب و نهایی کردن لایحه اصلاح قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم یک اقدام را نهایی کرده و با تصویب لایحه اصلاح قانون پولشویی و لایحه الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو دو مورد دیگر را تصویب نموده است که در حال نهایی سازی در شورای نگهبان است.
دولت نیز ۳۷ اقدام خود را انجام داده که با قانون تامین مالی تروریسم مجموعاً ۳۸ عنوان نهایی و به افای تی اف اعلام شده است. اما نکته بسیار مهم اساسی که موجب فریب مجلس توسط دولت شده است آن است که از این ۳۸ عنوان تنها ۱۳ عنوان توسط افای تی اف پذیرفته شده است و ۲۵ مورد دیگر مردود اعلام شده. حال سوال اینجاست که دولت و مجلس چه عجلهای برای تصویب CFT دارند درحالی ۲۵ عنوان قبلی هنوز پذیرفته نشده و لوایح پولشویی و پالرمو هم هنوز از مجلس بیرون نرفته است؟
به این نکته مهم توجه کنیم که در نسخه اعلامی افای تی اف برای ایران در ماه گذشته (ICRG) از بیست و پنج مورد اعلامی که مردود اعلام شده حتی یک مورد هم به کنوانسیون CFT که صبح فردا در دستور کار مجلس است و مجلس با عجله میخواهد آن را تصویب کند مربوط نیست و این سوال باقی است که وقتی هنوز تنها ۱۳ مورد از دستورات افای تی اف توسط ایران انجام شده است اصرار دولت و مجلس برای تصویب این کنوانسیون برای چیست؟ کنوانسیونی که برخلاف مقررات اصل ۱۵۴ قانون اساسی تعریف تروریسم را از دست ایران خارج و به نهادهای خارجی میسپارد...