به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، این روزنامه زنجیرهای در ادامه نوشت: «مصوبه دیروز مجلس میتواند ما را به یک شرایط عادی در ارتباط با مراودات مالی برساند و از اینکه در لیست کشورهای سیاه قرار بگیریم و تحریمهای بانکی و مالی علیه ما صورت بگیرد، جلوگیری شد...مصوبه دیروز مجلس در کاهش نرخ انواع ارزهای خارجی و افزایش ارزش پول ملی موثر خواهد بود».
گفتنی است ظریف روز یکشنبه در صحن علنی مجلس گفته بود: «نه بنده و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم تضمین دهیم که با پیوستن به لایحه حمایت مالی از تروریسم مشکلاتمان حل خواهد شد».
برخی دولتمردان و مدعیان اصلاحات در موضوع برجام تمامی امور کشور را به توافق گره زده و مدعی شدند که امضای وزیر خارجه آمریکا تضمین است و همه مشکلات کشور با برجام حل میشود.اما پس از آنکه تشت رسوایی برجام از بام افتاد، بهجای عذرخواهی و تغییر رویکرد، به انکار وعدهها روی آورده و مدعی شدند که از برجام انتظار معجزه نداشته باشید!
برجامی که مدعی بودند تضمیناش امضای وزیر خارجه آمریکاست به این سرنوشت دچار شد و جز خسارت هیچ ماحصلی برای ما نداشت؛ با این حساب از همین حالا پیداست که FATF که از همین ابتدا تضمینی برایش نمیدهند به کجا خواهد رسید و چه خسارتی را متحمل ملت ایران خواهد کرد. علیرغم اظهارات ظریف در مجلس مبنی بر اینکه «نه بنده و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم تضمین دهیم»، مدعیان اصلاحات همچنان در پی فتح الفتوح نشان دادن پیوستن به کنوانسیونهای استعماری و وعده و وعید دادن به افکار عمومی است.
شبکه زنجیرهای فریب
روزنامه اعتماد در شماره دیروز خود این تیتر را برای گزارش روز یکشنبه مجلس برگزید: «شفاف همچون تصویب CFT»!!
عبارت فوق شفافیت را نه به CFT بلکه به «تصویب CFT» نسبت داده است و این یعنی نقطه مقابل واقعیت. دروغگویی روزنامه طیف مدعی اصلاحطلبی در حالی است که در ابتدای زمان بررسی لایحه مذکور درخواست نمایندگان کمیسیون ولایی برای رای شفاف و علنی پیرامون CFT مطرح شد که این موضوع چنانکه انتظار میرفت با رای منفی اصلاحطلبان یا به عبارتی کاملتر؛ موافقان پیوستن به این لایحه استعماری به تصویب نرسید.بهرغم این اتفاق آن هم در جلسه علنی مجلس که تمام خبرگزاریها و رسانهها نیز آن را نقل کردند ادعای شفافیت در جریان تصویب CFT را شاید حتی فراتر از فریب بلکه توهینی آشکار به شعور و فهم مخاطبان است.همچنین این روزنامه زنجیرهای در عبارت زیر تیتر خود نوشت: «300 تن از دلواپسان با تجمع در مقابل مجلس و سر دادن شعار « نه به لايحه استعماري» خواهان رد لايحه از سوي نمايندگان شدند»!زنجیرهایها عبارت «دلواپس» را پیش از این برای گروه خاصی از فعالان سیاسی بهکار میبردند و اینکه اکنون مجبور شدهاند تا اعتراض مردم (از اقشار و سنین مختلف) را با بهکارگیری عبارت فوق به دعوای دو گروه از فعالان سیاسی تقلیل دهند نکته قابل تامل و جالب توجه است که از شیوه همیشگی این گروه حکایت میکند که میکوشند تا امور را به مدد «جنگ روانی» و انگاره سازیهای خود پیش ببرند، همانگونه که در «بزک کردن برجام» و یا «انتخابات 96» شاهدش بودهایم.
تجاهل عامدانه روزنامه زنجیرهای!
روزنامه زنجیرهای قانون طی گزارشی در رابطه با رای روز یکشنبه نمایندگان به CFT این رای را رای به مقابله با تروریسم خواند!
در این گزارش آمده است: «ختم جلسه اعلام شد؛ سرانجام بعد از گذشت ماهها درگيري بر سر بررسي لايحه تصويب الحاق ايران به كنوانسيون مبارزه با تامين مالي تروريسم، روز گذشته نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با تهديدها و تحديدهاي فراوان به اين لايحه راي مثبت دادن تا مهر تاييدي باشد بر علاقه خانه ملت به شفافيتي كه برخي اين روزها از آن فقط براي رسيدن به منافع جناحي استفاده ميكنند.»فارغ از نادرستی ادعای تهدید نمایندگان که زنجیرهایها همواره با تمسک به آن دست به مظلومنمایی دروغین زدهاند «نه گفتن به تروریسم» از طنزهای مضحکی است که این روزنامه و دیگر رسانههای حامی دولت به آن تمسک جستهاند.سؤال اینجا است که اگر FATF مقابله با حامیان مالی تروریسم است چرا این تروریستها در خانه همین ابداع کنندگان FATF سکنی گزیده و دست به اقدامات تروریستی علیه ملت ایران میزنند؟!
کیهان طی گزارشی در شماره 2 مهر به تلاش برخی نمایندگان برای تصویب FATF در مجلس پرداخته و آن را خیانت به خون شهدای حادثه تروریستی اهواز خواند، در این گزارش تصریح شده بود: «رئیسمجلس و وزرای خارجه و اطلاعات به همراه برخی از نمایندگان مجلس همزمان با اقدام تروریستی اهواز، جلسه ویژهای با موضوع FATF برگزار کردند. تصویب FATF خیانت به خون شهدای اهواز است. لازم و ضروری است که نمایندگان مجلس بهجای برگزاری نشست ویژه برای تسریع در تصویب لوایح مرتبط با FATF، در اعتراض به جنایت مزدوران دولتهای صحنهگردان FATF لوایح مرتبط را از دستور خارج کنند.»
بلافاصله پس از انتشار این گزارش برخی نشریات و رسانههای زنجیرهای به میانه میدان آمدند تا ضمن بزک کردن FATF به کیهان حمله کنند، به عنوان نمونه روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد در یکی از شمارههای خود با عنوان «استفاده ابزاری از خون شهدا برای رد FATF» نوشت: «کیهانیها روز دوشنبه برای دمیدن بر آتش مخالفت با FATF در اقدامی بحثبرانگیز و غیرقابل باور از خون شهدای اهوازی هزینه کردهاند و در راستای رسیدن به منویات خود تیتر نخست خود را «تصویب FATF خیانت به خون شهدای اهواز» برگزیدند. تیتری که در آن بهرهجویی از خون شهدای حمله تروریستی اخیر دیده میشود به این نحو که با چنگ زدن به آن، بخواهند مانع تصویب FATF شوند».
جالب اینکه رئیسجمهور کشورمان نیز طی سخنانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد با تائید گزارش کیهان گفته بود: ما به عنوان قربانیان دیروز و امروز تروریسم همواره در صف مقدم مبارزه واقعی با تروریسم بودهایم و خواهیم بود. مردم ما امروز عزادار شهادت دهها انسان بیگناهاند که روز شنبه توسط تروریستهایی به خاک و خون کشیده شدند که با کمال وقاحت از برخی پایتختهای غربی و در مصاحبه با رسانههایی که در غرب با دلارهای نفتی اداره میشوند مسئولیت این وحشیگری را پذیرفتند.و سؤال اینجا است که آیا ایران با بیش از 17هزار شهید ترور نیازی به اثبات خود به حامیان ترور دارد؟!
نکته طنز دیگر اینکه روزنامه زنجیرهای رای نمایندگان مجلس را رای به شفافیت خوانده است و این در حالی است که نمایندگان به درخواست گروهی از همکاران خود برای اینکه رایگیری برای CFT علنی باشد رای منفی دادند تا روشن نشود که چه کسانی رای مثبت دادهاند و چه کسانی رای منفی؟!
عنوان استعماری برای CFT به روزنامه دولت برخورد!
خسارات و خطرات همکاری ایران با FATF و اعترافات آشکار دستاندرکاران آن به مقابله با ایران سبب شد ارگان دولت برای کتمان این واقعیات، حواشی جلسه روز یکشنبه مجلس را بر متن اصلی آن سوار کند.
روزنامه ایران دیروز در سرمقاله خود نوشت: «لایحه FATF برخلاف جوسازیهای مخالفان سازماندهی شده آن از تصویب مجلس گذشت. ولی مسئله مهمتر از تصویب و رد این لایحه نحوه مواجهه مخالفان آن با این لایحه بود. این رفتار نشانهای آشکار از سقوط آزاد یک جناح سیاسی تندرو بود. اولین اقدام نادرست آنان آتشتهیهای بود که از مدتها پیش علیه نمایندگان مجلس ریختند. استفاده از عناوینی چون خیانت، لایحه استعماری و خلاف شرع و انواع و اقسام صفات ناپسند به این لایحه بدون اینکه کوچکترین توضیحی ارائه کنند، نمونه آن است.»نخست آنکه مشخص نیست که چرا استعماری خواندن یک لایحه تا این اندازه باعث عصبانیت روزنامه دولت شده است، آن هم تا آن اندازه که الصاق عنوان «استعماری» به CFT را صفات ناپسند به این لایحه خوانده اند؟!اگر در روزنامه دولت جمهوری اسلامی ایران، به واقع این لایحه را برخاسته از وجدان بیدار چند کشور غربی میدانندخوب است تا توضیح دهند چرا ایران در لیست سیاه است و بزرگترین حامی تروریسم در منطقه یعنی عربستان، عزیزدردانه FATF است و به او تشر که نمیزنند هیچ بلکه اخم هم نمیکنند؟!
روزنامه ایران بنویسد آیا در حمایت و راهاندازی گروههای تروریستی نظیر القاعده و داعش توسط آمریکا (یکی از بانیان FATF) شک دارند؟! دست کم آنچه در جریان انتخابات ریاستجمهوری آمریکا مطرح شد را نگاه کنند. مشکل این است که کشورهایی نظیر ایران چند قرن است که گرفتار سهل اندیشانی نظیر اینهاست.
در برابراعترافات رئیس FATF
وقتی رئیسFATF همزمان دستیار بخش تامین مالی تروریسم وزارت خزانهداری آمریکا هم هست، تصویب لوایح مربوط به FATF را باید چه نامید؟ همین شخص صراحتا اعتراف کرد که برای مقابله با ایران همکاری نزدیکی با اسرائیل و عربستان داریم. علاوهبر این، خوان زاراته، معاون سابق مدیریت مبارزه با تروریسم و جرائم مالی در وزارت خزانهداری آمریکا گفته بود: برای قراردادن ایران در تنگنا و سختتر کردن شرایط برای این کشور، به حضور کامل FATF نیاز است. مدعیان اصلاحات و حامیان دولت از جمله ارگان دولت سرشان را در برف کردهاند و به اینها که میرسد، گویی قلمهایشان دیگر جوهر برای نوشتن ندارد.ارگان دولت نوشت: «رفتار مخالفان در مجلس که بهجای اظهارنظر منطقی، همواره با فریاد و بهم زدن جلسه سعی در پیشبرد اهداف خود داشتند، نشانه دیگری از سقوط آزاد این جماعت بود. مجلسی که بیش از 270 نفر در آن حاضر بودند و از رادیو نیز مذاکرات آن پخش میشود و همه ملت آن را میشنوند، چه جای فریاد زدن و جار و جنجال است؟ اگر حرفی دارید منطقی بیان کنید، مردم متوجه حقیقت ماجرا خواهند شد. اینکه میگویند بیمایه فطیر است مصداق روشن این وضع مخالفان است.»در بخش دیگری از این مطلب آمده است: «فضای رعب و وحشت ایجاد کردن موجب شد که نمایندگان از ترس تبعات آرای خود، رأیگیری را مخفی اعلام کنند و این هم از عجایب سیاست در ایران است که برای رأیگیری نسبت به لایحه پیوستن ایران به شفافیت مالی، نمایندگانش بهصورت غیرشفاف رأی میدهند!! چرا چنین شد؟! برای خنثی کردن فضای تهدیدآمیز و ارعاب مخالفان لایحه.»عجب! اگر رأی گیری مخفی به دلیل به اصطلاح فضای تهدیدآمیز مخالفان CFTبود، پس چطور نمایندگان طیف موسوم به اصلاحطلب و حامی دولت در روزنامهها علیه طرح شفافیت آراء نمایندگان قلمفرسایی کردند؟ چرا دروغ پردازی میکنید؟ آنها از اساس با شفافیت آراء مخالفاند و میترسند که این موضوع باب شود.
شفافیت خوب است اما برای دشمنان!
روزنامه ایران دیروز با اشاره به تصویب لایحه الحاق ایران به CFT تتیر یک خود را به عبارت «رأی به شفافیت مالی» اختصاص داد. شفافیت برای چه کسی؟! دولت و حامیانش در مقابل مطالبه عمومی بر قطع یارانه ثروتمندان و جلوگیری از فرار مالیاتی و شفاف سازی معاملات و حقوقها میگویند به حساب مردم سرک نمیکشیم! آن وقت حاضرند تراکنشها و جزییات معاملات را برای دشمنان تابلودار ایران شفاف کنند! دولت اگر در پی شفافیت است، چرا برنامه عملیاتی FATF را مخفیانه امضا کرد و دوسال آن هم به صورت مخفیانه 37 توصیه آن را اجرا کرد و به صرافیها ارز نداد که موجب بحران ارزی در کشور شد؟