بنیانگذار جشنواره وب و موبایل ایران گفت: جشنواره وب و موبایل ایران در روزهای ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو صبح امروز نشست خبری اعلام برنامههای یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران در فرهنگسرای فناوری اطلاعات برگزار شد.
شایان شلیله بنیانگذار جشنواره و دبیر انجمن صنفی کسب و کارهای اینترنتی در این نشست بیان کرد: اقدام برای برنامه ریزی و طراحی جنبههای مختلف یازدهمین جشنواره وب و موبایل از تابستان امسال آغاز شد و در بحث شورای داوری تغییراتی را اعمال کرد.
وی با بیان اینکه ثبت نام برای این جشنواره از هفته اول مهرماه آغاز شده است ادامه داد: با توجه به طی شدن چندین روز از فرایند ثبت نام از امروز آثار ثبت شده بررسی میشوند و در هفته اول آغاز ماه داوری اصلی در دو بخش مردمی و شورای داوری را خواهیم داشت.
شلیله عنوان کرد: خوشبختانه در یازدهمین جشنواره حمایتهای معنوی بخش دولتی را داریم و این امر میتواند پلی باشد برای تعاملات بیشتر بخش دولتی با بخش خصوصی.
وی با بیان اینکه در سال ۹۲، ۲ میلیون گوشی هوشمند در کشور وجود داشته و در سال ۹۶ با رشد چمشگیری این تعداد به ۶۰ میلیون گوشی هوشمند رسیده است ادامه داد: در دهمین دوره برگزاری جشنواره تعداد نرم افزارهای ثبت نام شده (۴ هزار و ۳۰۰ نرم افزار) از وب سایتها (۳ هزار و ۸۰۰ وب سایت) پیشی گرفت.
شلیله عنوان کرد: ۹۰ درصد نرم افزارها از پلت فرم اندروید و ۱۰ درصد از پلت فرم IOS بوده اند که امسال در جشنواره ثبت نام کردند.
به گفته وی از زمان آغاز ثبت نام تاکنون حدود ۴۴۴ وب سایت شامل ۱۵۰ وب سایت تازه راه اندازی شده و حدود ۲۲۶ نرم افزار IOS برای یازدهمین دوره جشنواره ثبت نام کردند.
در ادامه برنامه رضا الفت نسب دبیر اجرایی جشنواره و عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی بیان کرد: برای برگزاری جشنواره یازدهم سعی کرده ایم که برنامهها وطراحیهای بهتری را نسبت به دورههای قبلی داشته باشیم. همچنین سعی کردیم ضمن تعامل با سازمانهای دولتی و تشکلها از حمایتهای معنوی آنها بهرهمند شویم.
به گفته وی مرکز توسعه تجارت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات، اتحادیه فناوران رایانه ایران، اتاق اصناف ایران از جمله سازمانهای حامی آنها هستند.
الفت بیان کرد: جشنواره وب و موبایل ایران بزرگترین رویدادی است که توسط بخش خصوصی برگزار میشود و دارای حامیان معنوی همچون بخش دولتی است.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه جشنواره به صورت مردمی و خصوصی برگزار میشود رویدادی است که میتواند وب سایتها و نرم افزارها را در فضای رقابتی قرار دهد. از این رو سعی کردیم با توجه به شورای داوری و اعمال فیلترهای لازم کیفیت برگزیدگان را بالا ببریم.
عضو هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی گفت: برگزاری چنین جشنوارهای باعث شده تا وبها و نرم افزارهای برگزیده در جلب مخاطبان نقش مهم تری داشته باشد چرا که جشنواره سعی میکند حداقلها را در استانداردها برای اعلام برگزیدهها در نظر بگیرد و اینها کمک بزرگی به اکوسیستم موبایلی کشور میکند.
میلاد احرام پور بنیانگذار جشنواره وب و موبایل ایران نیز در این برنامه به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: در این جشنواره سعی شده است تا وبها و نرم افزارهایی انتخاب شوند که استانداردهای لازم را داشته باشند.
بنیانگذار جشنواره وب و موبایل ایران اظهار داشت: کاندیداهای برگزاری جشنواره از هر ۵ شاخه منتخب تعیین شده در تاریخ یکم بهمن ماه ۹۷ معرفی خواهند شد.
وی ادامه داد: اختتامیه این جشنواره ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه ۹۷ در تهران برگزار میشود و در هر ۵ شاخه اصلی تعیین شده جشنواره یک برنده را اعلام میکنیم.
وی درباره شاخههای تعیین شده برای جشنواره عنوان کرد: این ۵ شاخه اصلی عبارتند از: بخش کسب و کار (دارای ۳۱ گروه)، بخش محتوا و خبری (دارای ۱۳ گروه)، بخش نرم افزار موبایلی (دارای ۲۰ گروه)، بخش سازمانی و اطلاع رسانی (دارای ۱۱ گروه).
بخش ویژه جشنواره امسال شامل ۵ گروه به ترتیب بهترین سایت از لحاظ محتوا، بهترین طراحی ساختار دسترسی، بهترین طراحی دیداری، بهترین نرم افزار موبایلی راه اندازی شده در سال ۹۷، بهترین کتاب ترجمه و تالیف در حوزه فنآوریهای موبایلی و وب سایت هستند؛ که در این بخش ویژه داوری و رای گیری برعهده عموم گذاشته نمیشود.
سیمچی مدیرفرهنگسرای فناوری اطاعات نیز در این نشست حضور داشت و بیان کرد: فرهنگسراها نقش فرهنگسازی و توسعه و ترویج فرهنگهای حوزههای مختلف را دارند. همچنان که فرهنگسرای فناوری اطلاعات نقش توسعه و ترویج فرهنگ حوزه فناوری اطلاعات را دارا است از این رو همایشها و برنامههای متعددی را برای دنبال کردن بحثهای ترویجی برگزار میکنیم.
وی برنامه آینده فرهنگسرای فناوری اطلاعات را برگزار دورههای آموزشی شهروند الکترونیک در تمام مناطق شهر تهران عنوان کرد و ادامه داد: حمایت از گروههای تخصصی فعال و کانونها و استارت آپهای حوزه فناوری اطلاعات را در دستور کار خود داریم و به نوعی خود را شتاب دهنده میدانیم.
وی در پایان صحبتهای خود اعلام آمادگی کرد که این فرهنگسرا میتواند امکانات و فضای لازم را در اختیار فعالیتهای فعالان حوزه فناوری اطلاعات و کسب و کارهای اینترنتی قرار دهد.