نماینده سابق مجلس گفت: طبق FATF سپاه قدس، انصارالله، و حزبالله لبنان حامی تروریسم هستند که ما باید از نظر قضایی آنها را تحویل دشمنان استکبار دهیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حمید رسایی ظهر امروز در تجمع دانشگاهیان، حوزویان و اقشار مختلف مردم همدان در مسجد جامع شهر، در اعتراض به تصویب fatf و تدابیر غلط اقتصادی با تشریح ابعاد آن و قانون مقابله با حمایت مالی از تروریسم گفت: در این سند ایران حق شرط گذاری در معاهده را ندارد.
رسایی با بیان اینکه هدف از تشکیل این جلسه و تجمع، بصیرتافزایی در دفاع از انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری توسط اقشار مختلف مردم است، افزود: شاخص اندازهگیری صلاحیت مجلس قرار گرفتن جبهه ایمان در مقابل جبهه کفر است.
نماینده سابق مردم تهران در توضیح و تفسیر معاهده ننگین fatf ادامه داد: در این معاهده علناً شرکتهای هواپیمایی کشور و سردار حاج قاسم سلیمانی تحریم میشوند، زیرا در آن این افراد و شرکتها به عنوان حامی تروریسم عنوان شدهاند و اموال آنها باید مصادره شود.
وی بیان داشت: در این سند سپاه قدس، انصارالله، و حزبالله لبنان حامی تروریسم هستند که ما باید از نظر قضایی آنها را تحویل دشمنان استکبار دهیم و از نظر این معاهده، جمعآوری وجوه برای کمک به مردم بیپناه فلسطین و سوریه و یمن جرم محسوب میشود.
رسایی خطاب به مسئولان دولت و مجلس خاطرنشان کرد: با رأی به این سند ننگین، آقایان رفوزه شدند؛ چون این افراد اهل مبارزه نیستند، در خانههای میلیاردی اقامت دارند و فرزندانشان در خارج از کشور زندگی میکنند و با وجود اینکه میدانستند نظر رهبر انقلاب در مسیر مقابله با استکبار چیست، اما به این معاهده رأی دادند.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بر اساس برنامه fatf ایران باید کامل و بدون شرط مفاد قانونی این معاهده را بپذیرد، تصریح کرد: کشور ما در مقابله با تروریسم، قانون داخلی داشت، اما آنها را قبول نکردند، چون در این قانون میتوان به حزبالله لبنان و مردم فلسطین به عنوان کشور اسلامی کمک کرد.
وی خطاب به نمایندگان مجلس بیان کرد: با وجود اینکه همه شما نظر مقام معظم رهبری را میدانستید، اما لاریجانی در جلسه مجلس، نامه رهبری را قرائت کرد تا القاء کند که رهبر با این معاهده موافق است؛ در حالی که اینگونه نبوده و نیست.
رسایی در پاسخ به این سوال که چرا رهبری صریحاً نظر منفی خود را در موافقت این معاهده بیان نکرده است، گفت: وقتی مجلس شورای اسلامی و دولت اصرار پیوستن به fatf را دارند، رهبری علناً و صراحتاً نمیتواند مخالفت خود را بگوید، چرا که با این رفتار بهانه به دست دشمن داده میشود که رهبر علناً مخالف کار دولت و مجلس است.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس با بیان اینکه این قبیل اتفاقات برای آن است که دوست و دشمن را بهتر بشناسیم، افزود: ملت ایران نباید بر اثر این اتفاقات ناامید شوند. باید محکم در میدان بایستند، چراکه این گونه فتنه و آزمایشات از جنس آزمایشات آخرالزمان است و شک نکنیم به طور قطع این انقلاب به گفته امام راحل به دست باکفایت صاحب الزمان (عج) خواهد رسید.
وی در پایان با انتقاد از عملکرد دولت روحانی بیان کرد: آقای روحانی از ابتدای ریاست جمهوری تمرکز خود را بر روی سیاست خارجه گذاشت، در حالی که مهمترینبرنامه دولتمردان این بود که به روابط با آمریکا بیندیشند و با توافق برجام، شیپور پیروزی زدند، اما عملا هیچ اتفاقی در لغو تحریمها نیفتاد؛ حتی در عمل تحریمها بیشتر هم شد.