نیلی با بیان اینکه دشمن باهوش است بنابراین نباید او را دست کم گرفت تصریح کرد: البته گاهی رفتارهای احمقانه هم از آنان سر میزند که این خواست خداوند است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میثم نیلی، مدیر مجمع ناشران انقلاب اسلامی امروز در نشست مسئولان بسیج دانشجویی دبیران شورای تبیین مواضع و مسئولان قرارگاه شهید احمدی روشن دانشگاههای کشور که در اردوگاه سیدالشهدای آبعلی در حال برگزاری است، گفت: یک نگاه ساده لوحانه و یا به طور واقع بینانه خیانت آمیز وجود دارد مبنی بر اینکه باید به طور منطقی و عقلانی به بخشی از نظام مدرن بپیوندیم، اما در مقابل این نگاه ما چارهای جز مبارزه نداریم. با این وجود شرایط هم هرچه سختتر شود نهایتا به صورت تراژدیک به سمت واقعه کربلا و به صورت غیرتراژدیک به سمت بدر میرویم.
وی با بیان اینکه اگر انگیزه برای مبارزه در ما وجود داشته باشد کم بودن و شکست خوردن موجب نگرانی نیست، تصریح کرد: جنگ نرم جنگ اراده هاست با این وجود باید به گونهای عمل کنیم که اگر دشمن چشم در چشم ما شد عزم مبارزه را در ما ببیند.
نیلی با بیان اینکه دشمن باهوش است بنابراین نباید او را دست کم گرفت تصریح کرد: البته گاهی رفتارهای احمقانه هم از آنان سر میزند که این خواست خداوند است.
مدیر مجمع ناشران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه اسلام پیش از آنکه از بیرون ضربه بخورد از داخل ضربه خورده به گونهای که دشمن توسط عناصر داخلی ضربه خود را زده تصریح کرد: ما باید نقطه مبارزه خود را به جریان غیرانقلابی درون حاکمیت اسلامی معطوف کنیم در هر حال ممکن است افرادی در این جریان هم شمشیر زده و یا در کسوت روحانی بوده باشند که اینها ملاک نیست.
وی با تاکید بر اینکه باید در مقابل شبکه نفوذ نظام سلطه ایستاد تصریح کرد: در سال ۶۸ فتنهای روی داد که به دست امام خاموش شد در آن زمان برخیها در ذهن خود تصور میکردند که سکان دار انقلاب اسلامی خواهند شد، اما به اراده امام زمان و تدبیر امام خمینی این اتفاق نیفتاد.
نیلی اظهار کرد: حدود سال ۷۷ نیز فتنه جدیدی شکل گرفت که جریان نخبگی و طبقه متوسط لازم را نداشت از این رو تنها یک طیف ناراضی، اراذل اوباش، زندانی سیاسی معطوف شد.
مدیر مجمع ناشران انقلاب اسلامی افزود: در فتنه ۷۸ این جریان با عِده و عُده خود وارد صحنه براندازی شدند، اما نتوانستند به گفته همین آقایان بدنه مردمی پایینتر از خیابان مطهری را به خیابانها بکشانند یعنی طبقه فرودست و روستاها با آنها همراهی نکردند واگر این اتفاق میافتاد به گفته خودشان موفق میشدند و میتوانستند حکومت لیبرال دموکراسی یا یک نظام آمریکایی و انگلیسی را که دیگر مشکلی به نام ولایت فقیه و شورای نگهبان را ندارد جایگزین جمهوری اسلامی کنند.
وی با بیان اینکه عدهای تلاش میکنند تا طبقه متوسط شهری را به شورش وادار کنند و شاهد پیگیری تحقق این اتفاق در جریان نوسانات ارزی بودیم، تصریح کرد: اینها میخواهند بخش عظیمی از سودهای کشور را که اتفاقا علاقهمند به نظام هستند به خیابانها بکشانند، اما در سال ۹۶ ضایع شدند و مردم به خیابان نریختند در هر حال این جریان به دنبال این است تا مردم را به لحاظ اقتصادی وادار به اعتراض کند از این رو میگویند هرچه میخواهید قیمتها را بالا ببرید مهم نیست حتی پیش بینی این است که در آبان دلار تا ۲۵ هزار تومان افزایش پیدا کند.
نیلی با بیان اینکه این جریان معتقد است برای هضم شدن در نظام جهانی باید مسیری که به آن اشاره شد طی شود، افزود: مشکل غرب گراها این است که این انقلاب را مستضعفین انجام داده اند و آنها نمیتوانند این مشکل را به راحتی از بین ببرند.
وی با طرح این سوال که آیا ما قابلیت مبارزه با دشمن اصلی خود را داریم یا نه افزود: وقتی که هفت تا هشت جاسوس در مرکزیت دولت قرار میگیرند و کسانی که در آینده با آنها مرتبط بوده اند معلوم خواهند شد قطعا به تعبیر آقای شریعتمداری ما با این ریش نمیتوانیم به تجریش برویم. با این عده و عده قابلیت مبارزه اقتصادی در این مقیاس وجود ندارد.
وی با طرح این سوال که آیا راهی برای اصلاح و تعویض دولت وجود دارد تصریح کرد: قطعا وجود دارد، چون این موضوع هم در قانون اساسی پیش بینی شده است و مجلس و دیوان عالی کشور میتوانند در این زمینه اقدام کنند که باید خدا اموات همه را رحمت کند.
وی با بیان اینکه مجلس تکرر آقای خاتمی است تصریح کرد: برخیها میگویند رهبری رئیس جمهور را عزل کنند این حرف بی اساس و بی ربط است، چون امام خمینی اکسیر جمهوری اسلامی را طوری قرار داد که این بازیها تمام شود یعنی هر کسی خوب کاشت خوب میخورد و هر کسی بد کاشت بد بخورد در هر حال هر کسی باید خود را مسئول وضع کشور بداند.
وی با بیان اینکه راه برای اصلاح دموکراسی خود دموکراسی است تصریح کرد: برخی از نمایندگان مجلس از خدا نمیترسند، اما از رای نیاوردن خود میترسند در هر حال ما با آنهایی که از خدا میترسند کاری نداریم از این رو برای اصلاح و تنظیم وضعیت موجود و چه برای جراحیهای قویتر باید کار را از اینجا شروع کرد و این کار هیچ وقت توسط سیستمهایی که مرتبط با نظام هستند صورت نمیگیرد و صرفا و الا و لابد باید توسط مردم انجام شود.