کد خبر:۷۱۷۲۲۶
معتمدی:

هدف دانشگاه امیرکبیر رسیدن به ۱۰۰ دانشگاه برتر تا سال ۱۴۰۴ است

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت:در این طرح دو هدف رسیدن به ۱۰۰ دانشگاه برتر تا سال ۱۴۰۴ و قرار گرفتن در میان دانشگاه‌های کار آفرین (نسل سوم) دنبال می‌شود تا بتوانیم در چرخه اقتصادی کشور موثر باشیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر،احمد معتمدی در بازدید اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این دانشگاه را قدیمی‌ترین دانشگاه صنعتی دانست و یادآور شد: در حال حاضر ۱۴ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که ۵۰ درصد از این تعداد در مقاطع تحصیلات ثبت نام کردند.

وی با اشاره به ایجاد ۱۶ دانشکده در این دانشگاه یادآور شد: از آنجایی که دانشکده‌های این دانشگاه هر کدام به طور جداگانه فعالیت می‌کند از این اقدام به راه اندازی پردیس‌های تخصصی در این دانشگاه کردیم.

معتمدی در این باره توضیح داد: در این طرح چندین دانشکده، چون "برق"، "کامپیوتر" و "مهندسی پزشکی و دانشکده‌های مکانیک، هوافضا و کشتی‌سازی را تجمیع و با کنار هم قرار دادن آن‌ها در یک پردیس تخصصی اقدام به فعالیت‌های پژوهشی و فناوری می‌کنند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر این اقدام را در راستای جلوگیری از پراکنده کاری و موازی کاری دانشکده‌ها و افزایش بهره وری در فعالیت‌های علمی و فناوری دانست و اظهار کرد: روسای ۶ پردیس عضو هیات رییسه دانشگاه هستند.

وی همچنین به اجرای طرح اصلاح ساختار دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: در این طرح دو هدف رسیدن به ۱۰۰ دانشگاه برتر تا سال ۱۴۰۴ و قرار گرفتن در میان دانشگاه‌های کار آفرین (نسل سوم) دنبال می‌شود تا بتوانیم در چرخه اقتصادی کشور موثر باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار