کد خبر:۷۱۷۵۳۴

بازگشت صد‌ها آواره سوری از طریق ۳ گذرگاه مرزی

امروز صد‌ها نفر از آوارگان سوری که در لبنان حضور داشتند از طریق گذرگاه‌های مرزی «الدبوسیه، الزمرانی و جدیده یابوس» به کشور خود بازگشتند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روند بازگشت آوارگان سوری حاضر در لبنان به کشور خود همچنان ادامه دارد.

صد‌ها نفر از آوارگان سوری که در لبنان حضور داشتند امروز دوشنبه از طریق گذرگاه‌های مرزی «الدبوسیة، الزمرانی و جدیدة یابوس» بین سوریه و لبنان وارد کشور خود شدند.

این مسئله در راستای تلاش‌های مشترک دولت سوریه با طرف لبنانی است و هدف از آن بازگشت آوارگان سوری به کشور خود است.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد که امروز ده‌ها اتوبوس از گذرگاه‌های مذکور وارد سوریه شدند.

خبرنگار سانا حاضر در ریف حمص گزارش داد که چند اتوبوس حامل شهروندان سوری از گذرگاه الدبوسیه عبور کرد و این افراد را به روستا‌ها و شهرک‌های خود در «حمص، الرستن، تلبیسة، تلکلخ و ریف‌های حماة و حلب» انتقال داد.
 
بازگشت صد‌ها آواره سوری از طریق ۳ گذرگاه مرزی

از گذرگاه جدیده یابوس واقع در ریف دمشق نیز خبر می‌رسد که صد‌ها آواره سوری وارد خاک این کشور شدند و پس از ارائه خدمات بهداشتی به آنان، به منازل خود در این استان انتقال یافتند.

از منطقه غرب «قلمون» هم گزارش‌ها حاکی از آن است که ده‌ها خودروی شخصی و کامیون از طریق این گذرگاه وارد سوریه شدند و در منازل خود استقرار یافتند.
 
بازگشت صد‌ها آواره سوری از طریق ۳ گذرگاه مرزی

براساس گزارش سانا، آوارگان سوری از تلاش و جانفشانی ارتش سوریه که سبب آزادسازی روستا‌ها و شهرکهایشان شده، نهایت تشکر را به جا آوردند. آنان تأکید کردند که ارائه خدمات ضروری در مناطق مسکونی آنان باعث شده است که تصمیم بگیرند از لبنان به کشور خود بازگردند.

این افراد همچنین به سانا اعلام کردند که شمار زیادی از آوارگان سوری خواستار بازگشت به کشور خود بوده و فقط در حال حاضر منتظر فراهم شدن مقدمات بازگشت خود هستند.
 
بازگشت صد‌ها آواره سوری از طریق ۳ گذرگاه مرزی
 
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار