آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۴۳۵۹

تغییر دیدگاه بحرین درباره اسد/ آل خلیفه: تمام خاک سوریه باید به کنترل دولت دمشق درآید

وزیر خارجه بحرین در سخنانی بی‌سابقه از زمان آغاز جنگ علیه سوریه، تأکید کرد که «تمام خاک سوریه بایستی به کنترل دولت سوریه درآید.»

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «خالد بن احمد آل خلیفه» وزیر خارجه بحرین در واکنش به خبر دیدارش با «ولید المعلم» همتای سوری خود در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت که این دیدار از قبل برنامه‌ریزی نشده بود.

آل خلیفه در مصاحبه با شبکه «العربیه»، افزود که این دیدار در راستای تحرکات عربی برای حل بحران سوریه صورت گرفت.

وی در سخنانی بی‌سابقه تأکید کرد: «خاک سوریه بایستی تحت سیطره دولت سوریه درآید و تلاش‌های مربوط به بازگرداندن آوارگان سوری به کشورشان نیز مطلوب است».

وزیر خارجه بحرین همچنین بر استمرار روند فعالیت شورای همکاری خلیج (فارس) با وجود اختلافات به وجود آمده بین چهار کشور عربی و قطر، تأکید کرد.

آل خلیفه روز شنبه در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با «ولید المعلم» وزیر خارجه سوریه مصافحه و خوش‌و‌بش کرد.

این اولین مصافحه روسای دستگاه دیپلماسی سوریه و بحرین از سال ۲۰۱۱ میلادی همزمان با آغاز بحران سوریه محسوب می‌شود که بازتاب زیادی در رسانه‌های جهان داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار