معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی از آغاز تکمیل ظرفیت این دانشگاه طی روزهای آتی خبر داد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اخوان، معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست خبری خود درباره تکمیل ظرفیت دانشگاهها گفت: امسال تنها سالی بود که پذیرش دانشگاه علمی کاربردی به موقع انجام شد و دانشجویان و حتی ورودیهای جدید از اول مهر ماه در کلاسها حاضر شدند.
وی ادامه داد: هنگام ثبت نامها تعداد دانشجویان ما کمتر از ۵۰ هزار نفر شد که با توجه به محدودیتی که در فاصله زمانی پذیرش داشتیم درخواست تکمیل ظرفیت دادیم.
اخوان با بیان اینکه از ابتدای مهر ماه برای اخذ مجوز تکمیل ظرفیت با وزارت علوم و سازمان سنجش مکاتبه انجام دادیم، ادامه داد: تا هفته گذشته با اخذ این مجوز موافقت نشد ما انتظار داشتیم که حداقل به خاطر تکلیفی که قانون برنامه ششم توسعه برای افزایش سهم آموزش مهارتی پیش بینی کرده است با این درخواست موافقت شود، اما به ما اعلام میشد که از آنجایی که مصوبه شورای گسترش به مصوبه شورای گسترش به ندادن مجوز تکمیل ظرفیت است با این مسئله موافقت نمیشود.
معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی بیان کرد: به مناسبت بیست و ششمین سالگرد تاسیس دانشگاه علمی کاربردی از وزیر علوم دعوت کردیم که در میان روسای واحدهای ما قرار بگیرند و از نزدیک با مشکلات این دانشگاه آشنا شوند. در آن جلسه موضوع درخواست تمکیل ظرفیت را مطرح کردیم و ایشان برای صدور این مجوز اجازه دادند.
وی ادامه داد: مجوز تکمیل ظرفیت دانشگاه علمی کاربردی اواخر هفته گذشته صادر شد و بنا را بر این گذاشتند که تا ۳۰ مهر ماه دانشگاه بتواند در تکمیل ظرفیت دانشجو بگیرد، اما امروز ۲۸ مهر ماه است و تنها دو روز دیگر تا پایان مهلت تکمیل ظرفیت فرصت است در حالی که هنوز سامانه تکمیل ظرفیت دانشگاه باز نشده و دانشجویان در این باره اطلاعاتی ندارند.
معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی گفت: مهلت باز نگاه داشتن سامانه تکمیل ظرفیت که تا ۳۰ مهر ماه تعیین شده است از عجایب بوده لذا در تلاشیم تا با مکاتبات خود بتوانیم سامانه را طی روزهای آتی باز و آن را تا حداقل دهم آبان ماه باز نگاه داریم.
وی در ادامه تاکید کرد: احتمالا از پس فردا به مدت یک هفته تا ده روز تکمیل ظرفیت آغاز میشود.
وی ابراز تاسف کرد که برای موسسات غیر انتفاعی تکمیل ظرفیت به مدت چهار ماه ارائه شده است همچنین دانشگاههای پیام نور هم میتوانستند تکمیل ظرفیت داشته باشند بنابراین جای تاسف است که دفتر گسترش شورای وزارت علوم در سازمان سنجش با درخواست اخذ مجوز تکمیل ظرفیت موافقت نمیکردند و حال هم تنها دو روز برای این کار اختصاص دادند.