کد خبر:۷۱۸۸۳۷
گزارش/

بخشی از فضای دانشگاه آزاد رباط کریم به مدرسه اجاره داده شد!/ درگیری و تنش بین دانش آموزان و دانشجویان +فیلم

دانشگاه آزاد رباط کریم فضایی را در اختیار مدرسه فنی حرفه‌ای قرار داده که به دلیل این ادغام درگیری میان دانش آموزان و دانشجویان در این محیط صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،بر اساس شنیده‌ها، دانشگاه آزاد رباط کریم به دلیل زیان ده بودنش با دانشگاه آزاد پرند ادغام شد و در ادامه بخش اداری دانشگاه نیز با یکدیگر ادغام و تعدیل نیرو صورت گرفت. 

بر اساس این گزارش،اما در این ادغام به دلیل اینکه دانشگاه آزاد پرند دانشگاه جامع محسوب می‌شود دانشگاه رباط کریم را به حاشیه برده است و باعث شد که ورودی‌های جدید امسال زیر ۲۰۰ نفر برسد و ریاست دانشگاه به دلیل این تصمیم از قبل بخشی از محیط دانشگاه که زیر زمین دانشگاه است را به مدرسه فنی حرفه‌ای اجاره  داده است.

لازم به ذکر است، درب ورودی و ساختمان این دانش آموزان جداست، اما فضای دانشگاه با مدرسه یکی شده به همین دلیل دانشجویان حساسیت‌هایی در آن‌ها ایجاد شده که به اندازه هزینه‌ای که می‌دهند محیطی جدا از مدرسه ندارند.این مسائل باعث شده درگیری میان دانشجویان و دانش آموزان ایجاد شود که مورد اعتراض دانشجویان است.
 
گفتنی است، این اعتراضات باعث ایجاد تنش و درگیری میان دانش آموزان و دانشجویان به ویژه دانشجویان دختر شده که مشکلات اخلاقی را هم برای دانشجویان دختر این دانشگاه به همراه داشته است.
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار