آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۹۲۸۶
رئیس دانشگاه لرستان:

مهارت‌آفرینی دانشجو منجر به کاهش بیکاری می‌شود/ رشته‌های تحصیلی باید متناسب با ظرفیت‌های یک استان ایجاد شود

رئیس دانشگاه لرستان گفت: اگر دولت را فربه کنیم فایده‌ای ندارد؛ بلکه باید رشته‌های تحصیلی را متناسب با نیاز‌ها و ظرفیت‌های استان، ایجاد کرد؛ زیرا توسعه کیفی، مهم‌تر از توسعه‌ کمی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان گفت: باید علم، منجر به تولید ثروت شود؛ وگرنه راه به‌جایی نمی‌برد.

رئیس دانشگاه لرستان با بیان اینکه از ایجاد رشته‌های بین‌رشته‌ای استقبال می‌کنیم، توضیح داد: بر مبنای ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها و نیاز‌های استان لرستان، رشته‌های باستان‌شناسی، زیست، شیلات، گردشگری و اکوتوریسم راه اندازی شده است.

عزیزی در پاسخ به این پرسش که: با توجه به اینکه لرستان ظرفیت گردشگری بالایی دارید آیا نیاز است دانشکده گردشگری ایجاد شود؟ اظهار داشت: با مدرک گردشگری و مرکز کارآفرینی در استان می‌توانیم به هدف خود برسیم؛ اما با ایجاد دانشکده گردشگری موافق نیستم؛ بلکه ایجاد رشته‌های گردشگری، اکوتوریسم و رشته‌های بین‌رشته‌ای، راه‌حل بهتری است.

رئیس دانشگاه لرستان بیان کرد: شرکت کشت و صنعت در استان، احیا شده است و از ظرفیت شرکت‌های هلندی برای تولید بهینه‌تر استفاده کرده که در راستای تقویت و گسترش مهارت‌آفرینی، نشست مشترکی با کشت و صنعت داشتیم تا از ظرفیت اساتید رشته دامپزشکی و باغبانی دانشگاه لرستان، استفاده شود؛ همچنین به دانشجوی لیسانس دانشگاه اجازه داده شود تا در تابستان و در ایام تعطیلات بین ترم‌های تحصیلی در کشت و صنعت لرستان، کار کند.

وی گفت: حق‌الزحمه‌ای را وزارت به‌عنوان کارآموزی به این دانشجویان اختصاص می‌دهد و درنهایت، دانشجویان، یک مهارت را کسب می‌کنند و شغلی هم ایجاد خواهد شد.

رئیس دانشگاه لرستان، توضیح داد: اگر دولت را فربه کنیم فایده‌ای ندارد؛ بلکه بایستی رشته‌های تحصیلی را متناسب با نیاز‌ها و ظرفیت‌های استان، ایجاد کرد؛ زیرا توسعه کیفی، مهم‌تر از توسعه‌ کمی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار