
رئیس دانشگاه لرستان:
خروجی دانشگاه باید متناسب با نیازهای بازار کار باشد
رئیس دانشگاه لرستان گفت: دانشجو وقتی فارغالتحصیل میشود، باید مهارتهای لازم را داشته باشد و خودش بتواند کارآفرین باشد تا معضل بیکاری دانشآموختگان دانشگاهی کاهش یابد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان گفت: در سال گذشته، از مجموع اعتبارات بخش عمرانی دانشگاه موفق شدیم ۹۷ درصد و در بخش اعتبارات هزینهای دانشگاه نیز توانستیم ۱۰۰ درصد تخصیص اعتبارات را دریافت کنیم.
رئیس دانشگاه لرستان ادامه داد: امسال نیز از محل اعتبارات هزینهای و تاکنون ۳۶ درصد اعتبارات را دریافت نمودهایم و از محل اعتبارات تعمیر، تجهیز و محوطهسازی، و تا کنون، ۴۱ درصد تخصیص اعتبارات را دریافت کردهایم که البته قول دادهاند در این زمینه، تخصیص ۱۰۰ درصدی، محقق شود.
وی اظهار داشت: قبلا در دانشگاه لرستان، فقط دفتری به نام ارتباط با صنعت وجود داشت؛ اما در سالهای اخیر این دفتر به «مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه»، ارتقاء یافت تا ضعفهای ارتباط بین دانشگاه و صنعت رفع شود.
عزیزی ادامه داد: هماینک، مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعهی دانشگاه لرستان، دارای چند معاون است که خود اهمیت موضوع را نشان میدهد.
رئیس دانشگاه لرستان اظهار داشت: چندین تفاهمنامه بین دانشگاه لرستان و صنعت، معدن و تجارت، کشت و صنعت و پتروشیمی لرستان منعقد شده و همچنین، در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه و سازمانهای مردمنهاد، جلسات متعددی نیز با سازمانهای مردمنهاد (NGO ها)، برگزار نمودهایم.
وی تصریح کرد: دانشجو وقتی فارغالتحصیل میشود، باید مهارتهای لازم را داشته باشد و خودش بتواند کارآفرین باشد تا معضل بیکاری دانشآموختگان دانشگاهی کاهش یابد و اشتغالزایی مبتنی بر مهارتآفرینی و کارآفرینی، در جامعه گسترش یابد.
رئیس دانشگاه لرستان تأکید کرد: خروجی دانشگاه باید در تناسب با نیازهای بازار کار باشد و در همین راستا، اقدامات خوبی در دانشگاه لرستان انجام شده؛ از جمله اینکه ایجاد رشتههای تحصیلی جدید دانشگاهی، براساس توجه به نیازها و ظرفیتهای استانی، صورت گرفته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.