پخش برنامه «پرورش گل نسترن» از تلویزیون
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۹۴۱۰

پخش برنامه «پرورش گل نسترن» از تلویزیون

هفدهمین قسمت از پرمخاطب‌ترین برنامه تلویزیونی آموزش کسب و کار، به همت سامانه میدون و با موضوع معرفی کسب و کار «پرورش گل نسترن»، امشب از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

پخش برنامه «پرورش گل نسترن» از تلویزیون

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، برنامه تلوزیونی معرفی کسب و کار‌های کوچک، به همت سامانه جامع هدایت و پشتیبانی کسب و کار‌های کوچک میدون و با همکاری گروه اقتصادی شبکه اول صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش می‌شود.

در این برنامه تلویزیونی که در قالب برنامه پایش کسب و کار به روی آنتن شبکه یک می‌رود، هر هفته یک کسب و کار کوچک با حضور کارشناسان و کارآفرینان برجسته آن رشته به ببیندگان معرفی می‌گردد و کلیاتی از نحوه فعالیت در آن کسب و کار آموزش داده می‌شود.

در این راستا، هفدهمین قسمت از این برنامه تلویزیونی امشب (سه شنبه اول آبان‌ماه) با موضوع معرفی کسب و کار «پرورش گل نسترن» به روی آنتن خواهد رفت.

در این برنامه زنده که ساعت ۲۳:۰۰ به صورت زنده و مستقیم از شبکه یک سیما پخش می‌شود، آقای «بهنام آف» کارآفرین در حوزه پرورش گل نسترن و تولید عرقیجات گیاهی با آقای کیاداوود اسفندیاری مجری برنامه، درباره کسب و کار «پرورش گل نسترن» گفتگو خواهند کرد.

پس از این گفتگو نیز موارد ثبت شده در قسمت ستاد پیگیری مشکلات کسب و کار سامانه میدون بررسی می‌شود، که در این راستا امشب مشکلات کارآفرینان و داوطلبان سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مربوط به وزارت کشاورزی و وزارت آموزش و پرورش بررسی خواهند شد.

در ادامه این برنامه و در قالب بخش «میدون کسب وکار»، ایده‌ها و محصولات منتخبی که طی هفته اخیر در قسمت نیازمندی‌های سامانه میدون ثبت گردیده اند به روی آنتن خواهند رفت و نیازمندی‌های خود برای توسعه کسب و کارشان را مطرح خواهند نمود.

«تولید عصای هوشمند برای روشندلان»، «تولید نان‌های رنگی»، «تولید تجهیزات آزمایشگاهی و بیمارستانی» و «تولید قفل‌های دیجیتال» کسب و کار‌هایی هستند که نیازمندی‌های آن‌ها امشب در بخش «میدون کسب و کار» مطرح می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار