آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۰۹۳۳
سفیر فرانسه در آمریکا:

منتظر شفاف‌سازی آ‌مریکا برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران هستیم

سفیر فرانسه در آمریکا گفت: اروپا منتظر شفاف‌سازی آمریکا درباره نحوه ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران پس از اعمال تحریم‌ها است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از جرالد آرود، سفیر فرانسه در آمریکا گفت: کشورهای اروپایی منتظر شفاف‌سازی آمریکا درباره نحوه ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران پس از اعمال تحریم‌ها هستند. 

وی در سخنرانی در موسسه هادسون گفت: در واقع بانک‌های اروپایی به قدری از تحریم‌ها می‌ترسند که نمی‌خواهند هیچ همکاری با ایران داشته باشند. بنابراین این نگرانی وجود دارد که طی ماه‌ها‌ی آینده شاهد کمبود برخی اقلام در ایران باشیم. 

وی ادامه داد: مشکل اصلی برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران موانع فنی است و اروپا هنوز منتظر دستورالعمل از سوی آمریکا است. 

آرود می‌گوید یک گزینه این است که آمریکا به یک بانک ایرانی اجازه دهد تا به عنوان یک واسطه از طرف ایران با بانک‌های اروپایی برای نقل و انتقال مالی در راستای واردات اقلامی که از تحریم‌های آمریکا مستثنی شدند به ایران، عمل کند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۶
اقای روحانی چه شده که امریکا می خواهد به مردم ایران کمک کند یعنی این که تحریم ها این قدر اثر پذیراست پاسخ گو باشید برای این مردم چه اتفاقی خواهد افتاد کره شمال باید مردم جلبک بخورند
0
1
momana
۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۹
عمو جون! با گوگل ترنسلیت پیامو فرستادی یا فارسیت هنوز خیلی ضعیفه؟
با این پیاما نمیتونید دل مردم ایرانو بلرزونید،شما با تحریم هاتون هیچ غلطی نمیتونید بکنید.
پربازدیدترین آخرین اخبار