
سرپرست معاونت فرهنگی دانشگاه اردبیل:
اسکان صددرصدی دانشجویان دختر دانشگاه محقق اردبیلی/ ۳ میلیارد ریال وام برای تامین جهیزیه دانشجویان متاهل کمک شده است
سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: باوجود افزایش ۸۵ درصدی متقاضیان خوابگاه نسبت به سال گذشته، همه دانشجویان دختر دانشگاه در خوابگاههای دانشجویی اسکان یافتند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معرفت سیاه کوهیان، سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی، از اسکان صددرصدی دانشجویان دختر در دانشگاه محقق اردبیلی خبر داد و گفت: دانشجویان متقاضی دانشگاه نسبت به سال گذشته ۵۸ درصد افزایش داشته است.
سیاه کوهیان با بیان اینکه امسال اسکان ۵۵۰ دانشجوی دختر و ۴۰۰ دانشجوی پسر ورودی جدید مقطع کارشناسی بدون ازدحام مدیریت شد، افزود: دانشگاه محقق اردبیلی در راستای حمایت از دانشجویان، تامین رفاه آنان و ایجاد بستری مناسب برای تحصیل، ۸۵ درصد دانشجویان دختر را در داخل دانشگاه اسکان داده است و امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده به زودی شاهد انتقال ۱۵ درصد باقیمانده نیز به داخل دانشگاه باشیم.
سیاه کوهیان با بیان اینکه در حال حاضر دو هزار و ۷۰۰ دانشجوی دانشگاه محقق اردبیلی در خوابگاههای دانشجویی ساکن هستند، تصریح کرد: از این تعداد دو هزار و ۴۰۰ نفر در خوابگاههای دولتی ساکن هستند و برای ۳۰۰ نفر دانشجوی ساکن در خوابگاههای خارج از دانشگاه، مبلغ ۳ میلیون ریال به عنوان یارانه از طرف دانشگاه پرداخت میشود.
سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه در سالتحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ حدود ۵۲ میلیارد ریال وام صندوق رفاه به دانشجویان پرداخت شده است، خاطرنشان کرد: در این پرداخت این نوع وام شاهد رشد ۲۵ درصدی هستیم، به طوریکه در سالتحصیلی قبل میزان پرداخت این وام حدود ۴۰ میلیارد ریال بوده است.
وی با بیان اینکه طی یک سال گذشته به همت معاون سابق فرهنگی و دانشجویی و مدیر امور دانشجویی بالغ بر دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال وام قرض الحسنه و بلاعوض به دانشجویان پرداخت شده است، ادامه داد: همچنین نزدیک ۳ میلیارد ریال وام نیز از طریق خیرین دانشگاهی و استانی برای تامین جهیزیه دانشجویان متاهل کمک شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.