به گفته محققان، رژیم غذایی گیاهی شامل میوه، سبزیجات، مغزیجات آجیلی، حبوبات و دانهها میتواند به کاهش دیابت نوع۲ کمک کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به گفته محققان دانشگاه لندن، رژیم غذایی گیاهی علاوه بر بهبود سلامت بدن، موجب کاهش فاکتورهای پرخطر ابتلا به دیابت نوع۲ و بیماریهای قلبی میشود.
در این مطالعه، محققان وضعیت ۴۳۳ فرد را که در اواسط دهه ۵۰ سال زندگی شان بودند بررسی کردند. نتایج مطالعه آشکار ساخت کیفیت زندگی، از هر دو لحاظ جسمی و احساسی، به شکل قابل توجهی بهبود یافت و علائم افسردگی نظیر دردهای عصبی هم در افراد بعد از پیروی از رژیم غذایی گیاهی بهبود قابل توجهی داشت.
محققان مصرف سیب زمینی شیرین را به افراد دیابتی توصیه میکنند. سیب زمینی شیرین در مقایسه با سیب زمینی سفید فیبر بیشتری دارد. افراد مبتلا به دیابت نوع۲ میتوانند با مصرف این نوع سیب زمینی میزان قندخون شان را کنترل کنند.
مصرف غلات کامل نظیر جودوسر، برنج قهوهای و گندم برای افراد مبتلا به دیابت سودمند است چراکه سرشار از فیبر محلول بوده و هضم شان بطول میانجامد.
سبزیجات به رنگ سبز تیره نظیر کلم بروکلی، اسفناج، کلم و انواع سبزیهای دیگر هم مملو از فیبر و منیزیم هستند که به تنظیم میزان قندخون کمک کرده و میتوانند روند جذب گلوکز را کُند نمایند.