آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۲۰۰۲
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:

آمادگی نظام سلامت تاثیر بسزایی در کاهش آسیب‌ها و تهدید‌های پدافند غیرعامل دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: آمادگی و پاسخ نظام سلامت در پدافند غیرعامل زمینه‌ساز کاهش آسیب‌ها و تهدیدات متعارف و نامتعارف است.
//به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ سعید کشمیری، رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در کارگروه سلامت در بلایا و پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تقویت و توسعه مراکز رصد و پایش، تشخیص و آشکارسازی، بهداشت و پیشگیری، ارتقا و تقویت مدیریت و کنترل انواع تهدید‌ها ازجمله گام‌های اساسی در پیش‌گیری از آسیب‌های پدافند غیرعامل است.

رییس کارگروه سلامت در بلایا و پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: وقتی صحبت از پدافند غیرعامل می‌شود موضوعاتی مانند امداد و نجات، درمان، پاک‌سازی و مدیریت پسماند، غذاودارو و توسعه تجهیزات سلامت‌محور در اولویت قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به ضرورت به کارگیری روش‌های نوین آموزش، تحقیق، فناوری و آینده‌پژوهی درزمینه تهدیدشناسی خاطرنشان کرد: مصوبات کارگروه سلامت در بلایا و پدافند غیرعامل باید با برگزاری کارگاه‌های آموزشی در هفته پدافند غیرعامل و در طول سال اجرایی شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: طرح‎‌های جامع باید به‌منظور شناسایی و مقابله با آسیب‌پذیری‌ها و تهدید‌ها در مناطق تحت پوشش دانشگاه تهیه و تدوین شود.

دبیر کمیته سلامت در بلایا و پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در این کارگروه گفت: تشکیل و شروع به کار کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه با توجه به ابلاغ دستورالعمل آن از سوی وزارتخانه صورت گرفته است.

عبدالرحیم دادجو با اشاره به تقارن هفته پدافند غیرعامل با اربعین حسینی و شعار این هفته با عنوان «افزایش بازدارندگی در سایه حماسه حسینی»، خاطرنشان کرد: کارگروه سلامت در بلایا و کمیته پدافند غیرعامل با به‌کارگیری اصول و ملاحظات پدافند غیرعامل در طراحی، اجرا و بهره‌برداری فیزیکی بیش از ده سال است که در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شروع بکار نموده است.

دادجو با اشاره به فعالیت ۱۰ کمیته در کارگروه سلامت در بلایا و پدافند غیرعامل در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: برجسته‌ترین مصوبات اجرایی در این چند سال شامل اجرای طرح اورژانس هسته‌ای در بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر به‌صورت کار مشترک دانشگاه علوم پزشکی و نیروگاه اتمی، تجهیز ۱ دستگاه آمبولانس C.B.R.N.E، تجهیز ۱۰ دستگاه آمبولانس مجهز به امکانات NICU و تحویل به بیمارستان‌های دانشگاه در استان، تجهیز ۱۰ دستگاه آمبولانس مجهز به امکانات MICU و تحویل به مراکز اورژانس ۱۱۵ در شهرستان‌ها و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و نیروگاه اتمی می‌شود.

وی بیان داشت: توسعه تعداد پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ در سطح استان و فعالیت ۱۹ پایگاه شهری و ۳۲ پایگاه جاده‌ای و ۱ پایگاه هوایی در سطح استان نیز از دیگر اقداماتی است که درزمینه پدافند غیرعامل به اجرا درآمده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار