دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هنوز دولتمردان ما فرمول خروج از شرایط تحریم را به دست نیاورده اند. نوسانات اخیر ارزی و پاسخگو نبودن توانمند به این تحریم ها، نشانه این امر است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف ظهر امروز به مناسبت هفته استکبارستیزی در محوطه دانشگاه شرکت کردند.
در این مراسم که با حضور حجتالاسلام صدیقی، امام جمعه موقت تهران و محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص نظام و جمعی از مدیران دانشگاه حضور داشتند، دانشجویان مسیر مسجد دانشگاه تا سالن ورزشی استاد جباری را با شعارهای «فتنه و آشوب و نقاب و غوغا، نیست به جز توطئه آمریکا»، «دانشجو بیدار است از آمریکا بیزار است»، «اتحاد اتحاد علیه مستکبرین، شهادت شهادت سلاح مستضعفین» و «مرگ بر آمریکا» و ... طی کردند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان این راهپیمایی با بیان اینکه هر ملتی افتخار این را ندارد که شعارهای بلند و پرچمهای آینده نگرانهای را به دست بگیرد، اظهار کرد: ملت ایران افتخار دارد که پرچم مبارزه با استکبار را به دست گرفته است.
رضایی با بیان اینکه تاریخ آمریکا در جهان، منطقه و ایران، حوادث خوبی را رقم نزده است، ادامه داد: رابطه سیاسی آمریکا با ایران در سه مرحله بوده که اولین مرحله آن در زمان کودتای ارتشبد زاهدی بود، دومین ارتباط سیاسی ایران و آمریکا مربوط به دوره شاه و سومین دوره هم پس از انقلاب اسلامی رقم خورده است.
وی با بیان اینکه آمریکاییها با شعار آزادی، مستعمرات انگلستان را به خود وابسته میکرد، ادامه داد: با این حال در ایران برخلاف این شعارها عمل کرد و باوجود اینکه رژیم پهلوی امکانات و اختیارات زیادی را به آمریکاییها داد، اما در برابر این امکانات چیزی دریافت نکرده بود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: این خیانت آمریکاییها را وقتی متوجه شدیم که جنگ تحمیلی شروع شد و دیدیم که بزرگترین ارتش خاورمیانه اگر مهمات نداشته باشد، توان نظامی خود را از دست میدهد.
وی به وجود هواپیماهای اف ۱۴ در ایران بدون مهمات در ابتدای جنگ تحمیلی اشاره کرد و افزود: آمریکاییها در ایران ۵۰ هزار مستشار داشتند، اما در برابر آن هیچ دستاوردی از لحاظ علمی و فناوری به مردم ایران ندادند و این در حالی بود که رفتار آمریکاییها با کشوری مانند ژاپن دقیقا برعکس بود.
رضایی با بیان اینکه آمریکاییها در سیاست خارجی خود نگاه تبعیض آمیزی را دنبال میکنند، افزود: پس از پیروزی انقلاب ایران، آمریکاییها به جای آنکه تصمیم ملت ایران به رسمیت بشناسند، از همان ابتدا با گروههای مخالف نظام همکاری کردند و اسناد این همکاریها را در لانه جاسوسی به دست آوردیم.
وی چند مورد از دیگر مصداقهای دشمنی آمریکاییها با ایران را برشمرد و افزود: آخرین مورد نمونه دشمنی آمریکا با ملت ایران، تحریمهایی اخیر آمریکاییها است که آن هم براین اساس شکل گرفته که میخواهند به لحاظ اقتصادی برای ما مشکل ایجاد کنند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: آمریکاییها میدانند که نمیتوانند از راه نظامی وارد جنگ با ایران شوند، چون ما توانسته ایم صنعت نظامی خود را ارتقا دهیم و به همین دلیل جنگ اقتصادی را علیه ما آغاز کرده اند.
وی به تشریح موانع رشد اقتصادی در ایران پرداخت و ادامه داد: آنچه به لحاظ اقتصادی در ایران میبینیم دو جبنه دارد؛ یکی اینکه دشمنان ما جنگ اقتصادی را به ما تحمیل میکنند و قسمت دوم آن وضعیت کنونی کشور و ضعفهای اقتصادی خودمان است.
رضایی با تأکید بر آثار اقتصادی تحریمها بر جامعه، ادامه داد: داخل کشور نیز بعضی با این تحریمها همراهی میکنند.
وی با اشاره به اینکه هنوز دولتمردان ما فرمول خروج از این شرایط را به دست نیاورده اند، افزود: نوسانات اخیر ارزی و پاسخگو نبودن توانمند به این تحریم ها، نشانه این امر است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به این سوال پاسخ داد که پایان کار چه خواهد شد و گفت: ترامپ با این شعار که دوباره آمریکا را بزرگ خواهد کرد، وارد عرصه سیاست شده و همین نشان میدهد که وضعیت کنونی آمریکا مانند وضعیت ۴۰ سال پیش این کشور نیست.
وی به چند شعار ارزشی آمریکاییها اشاره کرد و گفت: یکی از شعارهای آمریکاییها اقتصاد آزاد است که خود آنان به این شعار بی اعتنا هستند، چون ایران و چند کشور دیگر را تحریم اقتصادی میکنند و برای بقیه کشورها نیز تعرفه ایجاد کرده اند.
رضایی با بیان اینکه ترامپ با ایجاد تعرفه میخواهد بیکاری را در آمریکا کاهش دهد، افزود: با این حال در اولین فرصتی که تحریمها برداشته شود و تعرفهها لغو شوند، بیکاری بدتر از قبل در آمریکا مشاهده خواهد شد. وی به شعار حقوق بشر آمریکاییها نیز اشاره کرد و گفت: آخرین نمونه زیرپا گذاشتن این شعار در ماجرا سفارت عربستان در ترکیه نمایش داده شد که آمریکاییها را در شرایطی قرار داد که مجبورند برای حفظ منافع اقتصادی خود در عربستان، شعار حقوق بشری خود را کنار بگذارند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید براینکه آمریکا به لحاظ ارزشی از درون درحال فروپاشی است، افزود: وضعیت اکنون آنان مانند کسی است که لبه پرتگاه قرار گرفته و تلاش میکند خود را نجات دهد؛ لبه پرتگاهی که آمریکاییها از آن برای نجات خود استفاده میکنند، عربستان سعودی است که اگر این پایگاه را از دست بدهند، کل منطقه را از دست داده اند.
وی به توضیح شرایط فعلی آمریکا در منطقه غرب آسیا پرداخت و افزود: آمریکاییها اکنون با این تصور در منطقه حضور دارند که میتوانند ابهت گذشته خود را در منطقه به دست آورند، اما وقایعی مانند اربعین نشان داد که جایگاه آنان در این منطقه به دشت متزلزل شده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: اینطور نیست که ملت ایران از آینده خود ناامید شده باشد و ما میدانیم که میتوانیم مشکلات را اصلاح کنیم.
وی با تأکید بر اهمیت روشنگری صادقانه مسؤولان با مردم، ادامه داد: ماجرای برجام نشان داد که نظام حداکثر همکاری را با آمریکاییها انجام داد.
رضایی با بیان اینکه جوانان ما نیاز به روشنگری دارند، افزود: آمریکا و انگلیس ۲۰۰ سال است که جلوی پیشرفت ما را گرفته اند، چون به شدت نگران ایجاد یک قدرت بزرگ در شمال خلیج فارس و جنوب دریای خزر هستند.
وی بر این نکته تأکید کرد: ما دنبال جنگ نیستیم، اما از خودمان دفاع میکنیم و حتی در فلسطین هم معتقدیم که باید ملت فلسطین به سرزمین خود بازگردند و پس از آن با انتخابات آزاد صورت گیرد و ما مطمئن هستیم که با این حرکت اسرائیل نابود خواهد شد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید براینکه اصولا آمریکا و انگلیس خواهان پیشرفت ما نیستند، گفت: جنگ ما با آمریکا جنگ برسر پیشرفت است.
وی با بیان اینکه مصاف آخر ما با آمریکاییها وضعیت منطقه را تعیین تکلیف خواهد کرد، گفت: اگر آمریکاییها موفق شون، حتما به همین کشورهایی که در برابر آنان عقب نشینی کرده اند، بازخواهند گشت.
رضایی تصریح کرد: این مهم است که در این منطقه با میلیاردها دلار انرژی چه کسی باید مناسبات را مدیریت کنند و به وضعیت منطقه نظم ببخشد و امیدواریم که با کمک دانشجویان این مراحل را پشت سر خواهد گذاشت.