کد خبر:۷۲۲۵۴۶
ناصری پور:

قطب فناوری اطلاعات سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران ایجاد شده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از تلاش برای ایجاد مرکز ملی تبادل اطلاعات و قطب فناوری اطلاعات در سلامت و توجه به مقوله نوروساینس در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، جلسه مدیران پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضو  مسعود ناصری پور رئیس دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه درباره طرح‌های پژوهشی، استراتژی‌های دانشگاه نسل سوم، فعالیت شرکت‌های دانش بنیان، ارتباط با صنعت، ارتقا رتبه اعضای هیات علمی، برگزاری کارگاه‌های پژوهشی، ثبت اختراعات و شناسایی گرنت‌ها در سطح بین المللی بحث و تبادل نظر شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این جلسه گفت: همه افراد باید در هر رتبه علمی که باشند قوانین دانشگاه را رعایت کنند. در راستای تحقق اهداف نسل سوم، باید افراد وقت بگذارند و از فرصت استفاده کنند. به همین منظور کارگاه‌های توجیهی ویژه اعضای هیات علمی تشکیل شود.

توسعه نرم افزارکتابخانه دانشگاه علوم پزشکی ایران در جهت ایجاد مرکز ملی تبادل اطلاعات و قطب IT در سلامت، تشکیل انستیتو، ایجاد مگالب، توجه به مقوله نوروساینس، برگزاری کارگاه‌های آموزشی پژوهشی ویژه اعضای هیات علمی و دانشجویان و استفاده از فرصت‌های مطالعاتی از دیگر مواردی بود که ناصری پور بر آن تاکید کرد.

همچنین جلسه رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با نمایندگان بنیاد ملی نخبگان برگزار شد و موضوعات جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور، جذب اعضای هیات علمی، تمهیدات لازم در جهت ارائه تسهیلات مناسب به نخبگان، توسعه همکاری‌های بین المللی و بهره گیری از فرصت‌های مطالعاتی به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

ناصری پور یادآور شد: در این دوره ما می‌خواهیم به صورت عملی به سمت دانشگاه نسل سوم پیش رویم و در این راستا باید به مقوله بین المللی شدن توجه شود.

وی افزود: در صورت حمایت بنیاد ملی نخبگان و کسب مجوز، دانشگاه آمادگی جذب نخبگان در رشته‌های IT در سلامت، داروسازی، دندانپزشکی، طب بازساختی، نوروساینس و رشته‌های بین رشته‌ای را دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: باید به بهترین نحو ممکن از این فرصت همکاری استفاده شود، لذا معاونان آموزشی، پژوهشی و بین الملل باید پیگیری‌های لازم را در این زمینه انجام دهند تا به اهداف تعیین شده دست یابیم.

در ادامه گزارشی از اجرای تفاهم نامه بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و بنیاد ملی نخبگان ارائه شد و اعضای حاضر در جلسه پیشنهادات و راهکار‌های خود را در راستای همکاری با متخصصان خارج از کشور بیان کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار