کد خبر:۷۲۳۲۹۲
میر احمدی در گفتگو با دانشجو:

تحریم‌های آمریکا بر روی شالوده ضعف‌های ما ساخته شده‌ است

مسئول علمی بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد گفت: تحریم‌های آمریکا علیه ایران بر روی شالوده ضعف‌ها‌ی ما ساخته شده است.

علی میراحمدی، مسئول علمی بسیج دانشجویی دانشگاه شهرکرد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت:  تحریم‌های آمریکا بر روی شالوده ضعف‌های ما ساخته شده اند.

میراحمدی تصریح کرد: دیوید کوهن به عنوان یکی از نخبگان اصلی اتاق فرماندهی ذیل وزارت خزانه داری سه سازمان را در خود به نام‌های اداره کنترل بر دارائی‌های خارجی یا همان افک و مرکز جرائم مالی که شناخت و بررسی پولشویی و شناخت ذی نفعان واقعی و جرائم مالی که از نظر آن‌ها جرم محسوب می‌شود را شناسایی  و گروه اقدامات ویژه مالی که کار تنبهیات جرائم را انجام می‌دهد. جای داده است.

مسئول علمی بسیج دانشجویی تصریح کرد: وزارت خزانه داری شناخت و تحریم‌ها را از بزرگترین ضعف ایران در پیوستن به سوئیفت و استفاده از دلار شروع می‌کند و تنها راه نجات ما استفاده از پیام رسان‌های موازی و طرح بلاکچین مانند سایر کشور‌های دنیا و حتی خود آمریکا می‌دانم.

وی گفت: ما در داخل کشور دچار مشکلات فراوانی هستیم که توانسته است به اثر گذاری تحریم‌ها کمک زیادی بکند یکی از این مشکلات عدم اجرای طرح cgt و lvt (مالیات برعایدی سرمایه و مالیات بر زمین مازاد) است. از آنجا که نبودسامانه شفافیت باعث شده است تا این طرح‌ها عملیاتی نشوند در بازار‌های غیر مولد عرضه نامحدود بدون مالیات باعث شده تا هجوم نقدینگی‌ها به سمت طلا، ارز، لیزینگ، زمین، مسکن، و بانک‌ها سرازیر شوند و ثروتمند شدن افراد با رفع فقر عمومی گره نخورد.

میراحمدی بیان کرد: از آنجا که کشور‌های پیشرفته پیشتاز در مالیات به واسطه قوانین سخت گیرانه و بازدارنده اقدام به تغییرات رفتار در مردم خود می دهند به طور مثال برای آنکه اشتغال جای خود را حفط کند اگر کسی بخواهد شغل دوم داشته باشد از درآمد شغل دوم او ۶۵ درصد مالیات می گیرد و یا برای آنکه مردم جامعه به سمت تجمل گرایی نروند و رفاهشان نیز تامین شود وسایل ضروری در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار