دانشجویان بسیجی دانشگاههای خراسان جنوبی به وزیر کشور نامه نوشته و ضمن بیان مشکلات این استان، از وزیر کشور خواستند مدیری فعال، توانمند و دلسوز به استانداری این استان انتخاب کند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاههای خراسان جنوبی طی نامه سرگشادهای به عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور از وی خواستند تا در اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان و تعیین جانشین استاندار خراسان جنوبی، به مشکلات این استان توجه کرده و استانداری کارآمد را به خراسان جنوبی اعزام کند.
متن نامه به این شرح است:
«بسمه تعالی
جوانان ما در همهی میدانها سرمایهی امید کشورند؛ جوانان خیلی باارزشند. در صنایع برتر، جوانها هستند که مشغول فعالیتند؛ در مسائل فرهنگ و هنر، جوانها هستند که مشغول فعالیتند؛ در نظامیگری و فرماندهی، جوانها هستند که نقشآفرینی میکنند؛ در مدیریت هم هر جا جوانها باشند، مدیریت، مدیریت بانشاطتری خواهد بود و توصیهی ما این است که در مدیریتهای مختلف، جوانها بیشتر به کار گرفته بشوند و بیشتر مورداستفاده قرار بگیرند. امام خامنهای (مدظلهالعالی) ۱/۱/۱۳۹۷
جناب آقای عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر محترم کشور سلامعلیکم. با توجه به تصویب قانون منع بهکارگیری بازنشستگان در مناصب دولتی و بازنشسته بودن استاندار فعلی استان خراسان جنوبی و لزوم انتصاب استاندار جدید در وقت قانونی، بر خود تکلیف دانستیم تا به عنوان تشکلهای دانشجویی و انقلابی استان خراسان جنوبی پیرامون مشکلات استان و مطالبات مردم این استان و به تبع آن انتخاب استاندار آینده نکاتی را خدمتتان عرض نماییم:
یکی از مهمترین مشکلات این استان که قطعاً حضرتعالی در جریان آن هستید، مسئله کمبود منابع آبی در این استان است. متأسفانه با وجود استاندارهای متعددی که در این سالها تغییر یافتهاند گامی مهم و جدی برای حل این مهم در کوتاهمدت، میانمدت و درازمدت برداشته نشده و مسئلهی انتقال آب دریای عمان نیز خود در میان فرهیختگان جامعهی دانشگاهی استان کماکان مورد بحث و جدل بوده و عدهای بر این اعتقادند که اساساً روی راهکارهای دیگری که هم کمهزینهتر و هم زودبازده هستند، سرمایهگذاری نشده است. انتقال آب نیز کماکان در بسیاری از روستاهای محروم این استان با تانکر صورت میگیرد؛ حالآنکه بیرجند، مرکز این استان، نخستین شهری بود که در کشور لولهکشی آب در آن صورت گرفت.
دسترسی به راههای ارتباطی اعم از راهآهن و هوایی، یکی دیگر از مشکلاتی است که این استان با آن دستوپنجه نرم میکند. خوشبختانه پیگیریهای جدی از سوی استاندار فعلی برای بحث راهآهن صورت گرفته است که امید است هرچه زودتر با تخصیص اعتبارات کافی از سوی دولت، این پروژه به مراحل اجرایی خود برسد و مشکلات مربوط به پروازهای این استان نیز بهزودی حل گردد.
اما فارغ از این مشکلات، استان خراسان جنوبی ظرفیتهای بسیاری چه در بحث جذب گردشگر و چه در صنایعدستی و محصولات بومی و معادن دارد، اما متأسفانه سرمایهگذاری جدی در بحث صنعت توریسم و همچنین صنایع تبدیلی کشاورزی در این استان صورت نگرفته است. در زمینهی معادن نیز همانطور که مستحضرید این استان دارای ظرفیت بالایی در بخش معادن میباشد بهطوریکه دارای تنها ذخایر منیزیت ایران، بزرگترین ذخیره و تنها معدن آزبست ایران و... بوده، اما متأسفانه برای اشتغال جوانان در این معادن اقدام مناسبی صورت نگرفته است.
از ابتدای به روی کار آمدن دولت یازدهم تاکنون که قریب به ۵ سال میگذرد، این استان مدیریت سه استاندار را تجربه کرده است و با توجه به این قانون بهزودی مدیریت چهارمین استاندار را نیز شاهد خواهد بود؛ تعویض مداوم استانداران موجب شده است تا استانداران نتوانند مدیریت کلان مد نظر خود را در طی چشمانداز چندین ساله پیاده کنند و درست هنگامیکه به شرایط استان آگاه میشوند، تغییر مییابند.
در چنین شرایطی استان خراسان جنوبی برای رسیدن به جایگاه مطلوب و در شأن مردم شریف این استان نیازمند حرکتی پرشتاب و جهشی است و یکی از ابزارهای لازم برای تحقق این امر حضور مدیری فعال، توانمند، دلسوز، به دور از حاشیه و آشنا به ظرفیتها و کمبودهای منطقه در رأس مدیریت عالی استان است که فارغ از جناحبندیهای سیاسی و امتیازدهیها، فعالیت انقلابی و مدیریت جهادی را سرلوحه قرار دهد و صادقانه و مجدانه به مردم شریف و صبور این استان خدمت نماید.
قانون منع بهکارگیری بازنشستگان فرصت بسیار خوبی است تا ساختار مدیریتی کشور دچار تحول و جوانگرایی شود. در شرایطی که کشور با جنگ اقتصادی روبرو است، لزوم وجود مدیرانی که با درک این شرایط بیوقفه و باانگیزه فعالیت کنند، بیشازپیش احساس میشود؛ لذا از جنابعالی انتظار داریم تا استانداری انتخاب نمایید که فارغ از باندبازی و جناحبندیهای سیاسی، با تخصص و تعهد و سابقهی عملکرد مدیریتی موفق و ترجیحاً بومی، خالصانه برای رشد و شکوفایی این استان که نتیجهی آن رضایت مردم است گام بردارد؛ و من الله توفیق.