کد خبر:۷۲۴۸۹۰

ترانزیت ۵ میلیون و ۷۷۵ هزار تن کالا از کشور

بیش از ۵ میلیون و ۷۷۵ هزار تن کالا از ۳۲ مرز فعال زمینی و آبی کشور در ۶ ماه نخست سال جاری ترانزیت شد که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷ درصد افزایش داشته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رضا نفیسی مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل نقل بین المللی این سازمان با اعلام این خبر، افزود: در مدت یاد شده از مجموع کالاهای ترانزیت شده، 2 میلیون و 313 هزار تن کالاها را مواد نفتی و 3 میلیون و 461هزار تن را مواد غیر نفتی تشکیل داده‌اند که عمده‌ترین بخش مواد غیرنفتی کالاهایی نظیر مواد سوختی، قطعات یدکی ، انواع پنبه، محصولات کشاورزی و مواد غذایی بوده است.


مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی افزود: در مدت زمان یاد شده، از میان مرزهای کشور، بندر شهید رجایی با یک میلیون و 681 هزار تن معادل 29 درصد فعال‌ترین مرز در زمینه ترانزیت ورود کالا به شمار می‌رود و پس از آن مرزهای پرویزخان با 24 درصد و باشماق با 10درصد در رده‌های بعدی قرار دارند.


نفیسی بیشترین حجم تردد کامیون‌های حامل بار ترانزیتی را از مبدأ عراق و به مقصد امارات اعلام کرد و افزود: بیشترین حجم مسیرهای پرتردد کالا از مرزهای کشور طی مدت مذکور از پرویزخان به بندر امام، بندر شهید رجایی به مرز باشماق و باشماق به مرز بندر امام بوده است. 


وی تصریح کرد : در پی اقدامات و هماهنگی های صورت گرفته از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با سایر سازمانهای ذیربط و برنامه‌ ریزی و فعال کردن مناسبات ترانزیتی و حمل و نقلی با کشورهای منطقه، همچنین تعامل و همکاری بخش خصوصی فعال در حوزه حمل و نقل بین‌المللی در کشور، به رغم اعمال فشار و محدودیت آمریکا به برخی از کشورهای منطقه ، آمار ترانزیت افزایش یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار