کد خبر:۷۲۶۰۲۱

بن سلمان به امارات رفت

«محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی در سفری به امارات عربی متحده با ولیعهد ابوظبی دیدار کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بن سلمان روز پنجشنبه (دیروز) در سفری به ابوظبی با «محمد بن زاید»، ولی عهد ابوظبی دیدار و درباره روابط دوجانبه گفتگو کردند.

در این دیدار روابط برادرانه دو کشور، راهکار‌های توسعه این روابط در زمینه‌های مختلف و نیز پاره‌ای از مسائل دارای اهتمام مشترک بررسی شد.

طبق گزارش خبرگزاری امارات (وام)، بن زاید تصریح کرد که روابط امارات و عربستان سعودی یک الگوی استثنائی است و نمونه یک روابط برادرانه بین دو کشور دارای پیوند‌های تاریخی و جغرافیایی است که بر احترام متقابل و اراده مشترک برای تحکیم این روابط و ارتقای آن در تمامی زمینه‌ها متکی است.

بن زاید همچنین نقش عربستان سعودی در مقابله با چالش‌های منطقه و تلاش‌های مربوط به تحقق امنیت و تلاش‌های مربوط به تحقق امنیت، ثبات و توسعه ملت‌ها را «محوری» خواند.

این نخستین سفر رسمی بن سلمان به امارات پس از افشای قتل «جمال خاشقچی» روزنامه‌نگار منتقد سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول است و وی به چند کشور عربی دیگر نیز سفر خواهد کرد.

قتل این روزنامه‌نگار، انتقاد‌های مجامع جهانی و محافل حقوق بشری از عربستان سعودی به خصوص بن سلمان را به دنبال داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار