کد خبر:۷۲۶۲۷۱
قانعی:

شرکت‌های نوپا با اجرای مدل سرمایه‌گذاری جسورانه توسعه می‌یابند

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی گفت: بهترین نوع حمایت از شرکت‌های نوپا، اجرای مدل سرمایه گذاری جسورانه است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نشست مشترک با مدیر کل امور و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، بیان کرد: «برنامه‌ریزی برای کسب ۳ درصد از سهم بازار جهانی زیست فناوری»، «سیاستگذاری، برنامه‌ریزی راهبردی و ارزیابی پیشرفت زیست فناوری در کشور»، «هماهنگی ملی و هم‌افزایی منابع و امکانات کشور برای تولید ثروت از زیست فناوری»، «کمک به ارتقای سطح علمی و فناوری به منظور کسب مقام نخست منطقه و سهم شایسته جهانی» از اهداف ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی است.

قانعی هم چنین تصریح کرد: این شرکت‌ها در مراحل ابتدایی رشد و تکامل اقتصادی خود، مورد توجه سرمایه‌گذارانی هستند که با ارزیابی موشکافانه خود، شکاف سرمایه و کمبود نقدینگی شرکت‌های کارآفرین را جبران می‌کنند و در گروه سهام‌داران آن‌ها قرار می‌گیرند.

به گفته وی، ستاد به عنوان سرمایه‌گذار ریسک‌پذیر با مدیریت فعالانه و برنامه‌ریزی در توسعه مدل‌های راهبردی، توسعه کسب‌وکار و افزایش ارزش افزوده این شرکت‌ها نقش مهمی ایفا می‌کند رونق و توسعه فعالیت‌های سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر موتور محرکه و محور اصلی رشد محصولات جدید و نوآوری در عرصه فناوری است.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در ادامه خاطر نشان کرد: با این روش سرمایه گذاری، شرکت‌های نوپا با خیالی آسوده‌تر و خلاقانه‌تر می‌توانند فعالیت مورد نظرشان را انجام دهند و به توسعه و پیشرفت دست پیدا کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار