آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۶۳۱۹
امیر نصیرزاده در دیدار صمیمی با سربازان اهل سنت

کسانی که خواسته یا ناخواسته به کوره اختلافات می دمند در خط دشمن حرکت می کنند

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت:همه ما برادریم و اطمینان داشته باشید کسانی که خواسته یا ناخواسته به کوره ی اختلاف ها می دمند در خط دشمن حرکت می کنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش در نشست صمیمی با سربازان اهل سنت که در آستانه ی ولادت با سعادت حضرت رسول اکرم (ص) و به مناسبت هفته وحدت انجام شد علاوه بر رسیدگی به مشکلات و شنیدن درد دل های ایشان، در سخنانی بر ضرورت حفظ وحدت شیعه و اهل تسنن تاکیدکرد.
وی با استناد به آیات ۱۱۸ و ۱۲۰ سوره ی مبارکه آل عمران به تحلیل عمق کینه ورزی دشمن اشاره کرد و گفت : بنا به تصریح آیه ۱۱۸ سوره ی آل عمران ، دشمنی دشمنان از سخنان شان مشخص است اما در دل هایشان کینه ای به مراتب عمیق تر دارند .
امیر نصیرزاده در ادامه با اشاره به توصیه ی قرآن کریم در آیه ۱۲۰ سوره شریفه آل عمران، صبر و تقوا را مقاومت و پایداری و تقوا را عدم اعتماد به دشمن بیان کرد.
فرمانده نیروی هوایی در ادامه به بخشی از کتابی تحت عنوان " جهان در صد سال آینده " اشاره کرد و بیان داشت: نویسنده این کتاب که یک تئوریسین امریکایی است می گوید ما نیازی نداریم با کشورهای اسلامی وارد مبارزه ی مستقیم و فتح کشورها شویم بلکه کافیست با ایجاد درگیری بین کشورهای مسلمان، باعث صرف درآمدهای نفتی آنها در جنگ بین آنها شویم و به این ترتیب ما پیروز خواهیم شد، و درحال حاضر درگیری های مذهبی معاصر حکایت از پیگیری این خط فکری توسط نظام استعمار به سرکردگی امریکا دارد .
امیر نصیرزاده با قدردانی از زحمات سربازان اهل تسنن اظهار کرد : بعنوان فرمانده نیروی هوایی از تک تک شما فرزندان غیور و عزیز ایران که برادرانه در حال انجام وظیفه هستید تشکر می کنم
وی در ادامه افزود: سابقه حضور غیرتمندانه برادران اهل تسنن ما در برهه های مختلف از جمله جنگ تحمیلی و نثار خون شان از جمله خلبان شهید خالد حیدری بیانگر این واقعیت است که کشور مختص شیعه یا سنی نیست ، همه ما برادریم و اطمینان داشته باشید کسانی که خواسته یا ناخواسته به کوره ی اختلاف ها می دمند در خط دشمن حرکت می کنند .
در این دیدار صمیمی چند تن از سربازان نقطه نظرات خود درباره ضرورت وحدت شیعه و سنی را بیان و تعدادی نیز مشکلات خود را مطرح کردند .
این دیدار با ثبت عکس یادگاری به درخواست سربازان با فرمانده نیروی هوایی پایان یافت .

کسانی که خواسته یا ناخواسته به کوره اختلافات می دمند در خط دشمن حرکت می کنند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار