کد خبر:۷۲۶۵۰۰

نشست شورای امنیت برای بررسی اقدام روسیه در توقیف کشتی‌های اوکراین

شورای امنیت سازمان ملل متحد روز دوشنبه برای بررسی اقدام روسیه در توقیف سه فروند کشتی اوکراین تشکیل جلسه می‌دهد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی اقدام روسیه در توقیف سه فروند کشتی نیروی دریایی اوکراین در تنگه‌ای در نزدیکی شبه‌جزیره کریمه روز دوشنبه نشست اضطراری تشکیل خواهد داد.

روسیه روز یکشنبه تأیید کرد کشتی‌های نیروی دریایی اوکراین که به طور غیرقانونی وارد آب‌های روسیه شده بودند را متوقف کرده و آن‌ها را مورد بازرسی قرار داده است.

منابع خبری گفته‌اند بعد از تبادل آتش میان شناور‌های روسیه و اوکراین در «تنگه کرچ»، بین دریای سیاه و دریای آزُف (به انگلیسی Azov)، رئیس‌جمهور اوکراین به پارلمان این کشور پیشنهاد داده اعلام حکومت نظامی کند.

شورای امنیت ملی و دفاعی اوکراین روز یکشنبه ساعاتی بعد از درگیری شناور‌های روسیه و اوکراین به ریاست «پترو پروشنکو»، ریاست‌جمهوری اوکراین تشکیل جلسه داد.

پروشنکو بعد از اتمام این جلسه گفت که به پارلمان پیشنهاد خواهد داد در کشور وضعیت حکومت نظامی اعلام کند.

برقراری وضعیت حکومت نظامی آزادی‌های مدنی را محدود کرده و به نهاد‌های حکومتی اختیارات و قدرت بیشری اعطا می‌کند.

اوکراین روز یکشنبه نیرو‌های روسیه را به شلیک به سمت چند کشتی اوکراینی در در «تنگه کرچ» متهم کرد. کی‌یف مدعی شد در نتیجه این رویداد به سمت کشتی‌های روسی شلیک کرده است.

نیروی دریایی اوکراین در بیانیه‌ای مدعی شده نیرو‌های روسیه بعد از شلیک به سمت سه فروند شناور اوکراین، آن‌ها را توقیف کرده‌اند.

اوکراین همچنین سطح هشدار نظامی در شهر شرقی «دونتسک» را بالا برده و خواستار برگزاری نشست فوری شورای امنیت سازمان ملل متحد شده است.

تلویزیون دولتی روسیه گفت: اوکراین و عده‌ای در واشنگتن قصد دارند با ایجاد تنش در نزدیکی تنگه کرچ، دیدار دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه در حاشیه نشست گروه ۲۰ در آرژانتین را مختل کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار