
تخلف بزرگ در حساب مشترک فاضلی و مرکز اصناف؛ پولهای کلان کجا رفت؟
صدیقی در این باره اضافه کرده است: بنده به عنوان خزانه دار در این قضیه صاحب امضا نبودم و اطلاعاتی که درباره این حساب داشتم به صورت غیر رسمی و نامشخص بود، ولی این را میدانم که این مبلغ بسیار کلان بوده و به صورت مشترک بین آقای فاضلی و مرکز اصناف هزینه شده است.
علی رغم تلاشی که انجام داده شد در ظرف چهار سال زورمان به آقای فاضلی نرسید و پرونده هنوز که هنوز است به جایی نرسیده است.
ساعت ۱۰ صبح سه شنبه ۲۰ شهریور انتخابات اتاق اصناف استان تهران، در هتل فردوسی انجام گرفت که در آن ۱۶ نماینده از تولیدی ها و ۱۶ نماینده از توزیعی ها به عنوان کاندیدا شرکت داشتند و ابراهیم درستی نفر اول و علی فاضلی هفدهم شد. این انتخابات نشان دهنده این است که ریاست اتاق اصناف ایران تا چه میزان بین اصناف منفور است.
در نتیجه این انتخابات که با حضور ۷۷ نفر از ۷۹ نفر واجد شرایط از اعضای هیئت رئیسه اتاق های اصناف استان تهران انجام گرفت، افراد زیر (۱۸ نفر) جهت حضور در پارلمان اصناف کشور برگزیده شدند:
نمایندگان توزیعی:
ابراهیم درستی ۵۱ رای از تهران- سیدمحمد کیا ۴۵ رای از فیروزکوه- رضا میرزاکرمی ۴۱ رای از دماوند- حسین طاهر محمدی ۴۱ رای از شمیرانات- تورج علیزاده ۳۹ رای از پاکدشت- حسین جنیدی ۳۸ رای از پیشوا- حمید رضا تاجیک ۳۷رای از قرچک- محمدرضا فهیمی ۳۴ رای از رباط کریم- ابوطالب شیرکوند ۳۱ رای از ورامین؛ انتخاب شدند
نمایندگان تولیدی:
علی میرزایی ۴۵ رای از بهارستان- طاهر میرحسن زاده ۴۲ رای از ملارد- عباس حاج ابنعلی ۴۱ رای از ری-وحید مهرپوریان طارانی ۳۸ رای از اسلامشهر- ابراهیم صدقی ۳۷ رای از پردیس- علی مظفری ۳۵ رای از اسلامشهر- امیدرضا کورانی ۳۵ رای از قدس- علی فاضلی ۳۴ رای از تهران و حسین درفشی با کسب ۳۱رای از رباط کریم انتخاب شدند.
روسای اتاق های اصناف ۳۱ مرکز استان، به صورت مستقیم و بدون شرکت در انتخابات استانی به پارلمان کشوری راه می یابند.
هفدهم شدن آقای فاضلی در این انتخابات نشان می دهد اصناف دیگر به وی اعتمادی ندارند و اگر هم بتواند باز رای به دست بیاورد نمی تواند مدیریت صحیحی را داشته باشد زیرا اولین شرط مدیریت در سطح اصناف، اعتماد مردمی است.