آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۶۷۶۷
بخش دوم بررسی عملکرد علی فاضلی؛

تخلف بزرگ در حساب مشترک فاضلی و مرکز اصناف؛ پول‌های کلان کجا رفت؟

محمد علی صدیقی خزانه دار و عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران درباره این تخلف می‌گوید: چهار سال برای این موضوع حساب مشترک علی فاضلی با دبیرخانه کمیسیون عالی نظارت (مرکز اصناف)کار کردم اما ...

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در گزارش اول به بررسی کارنامه چهار ساله علی فاضلی در مقام ریاست اتاق اصناف پرداختیم در این گزارش هم به صورت مختصر به دیگر عوامل ضعف و سواستفاده های مدیریتی جناب آقای فاضلی می پردازیم:
 
تخلف بزرگ در حساب مشترک رئیس و مرکز اصناف
محمد علی صدیقی خزانه دار و عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران درباره این تخلف می‌گوید: چهار سال برای این موضوع حساب مشترک علی فاضلی با دبیرخانه کمیسیون عالی نظارت (مرکز اصناف)کار کردم ، اما علی رغم پیگیری اینجانب اقلام و هزینه‌ها و براورد‌های آن هیچ گاه اعلام نشد و در اختیار هیئت رئیسه اتاق اصناف ایران قرار نگرفت و فقط به صورت کاملا محرمانه و  سری بین رئیس اتاق اصناف ایران و رئیس مرکز اصناف مدیریت و هزینه شد.

صدیقی در این باره اضافه کرده است: بنده به عنوان خزانه دار در این قضیه صاحب امضا نبودم و اطلاعاتی که درباره این حساب داشتم به صورت غیر رسمی و نامشخص بود، ولی این را می‌دانم که این مبلغ بسیار کلان بوده و به صورت مشترک بین آقای فاضلی و مرکز اصناف هزینه شده است. 

علی رغم تلاشی که انجام داده شد در ظرف چهار سال زورمان به آقای فاضلی نرسید و پرونده هنوز که هنوز است به جایی نرسیده است.
 
سیاست زدگی علی فاضلی
بنا به اطلاع رسیده از منابع آگاه به خبرگزاری در زمانی که هیئت رئیسه اتاق فعلی اصناف تهران در اردیبهشت ماه کاندیدا شدند تا با آقای فاضلی رقابت کنند آقای فاضلی به شریعتمداری وزیر وقت صنعت مراجعه کرده و از ایشان خواسته تا از وی حمایت کنند قضیه تا جایی پیش رفت که از کاندیداهای رقیب آقای فاضلی به مرکز حراست وزارت صنعت احضار شده و از آنان خواسته شد به نفع آقای فاضلی کناره گیری کنند.
 
آقای فاضلی با دولت گرایی خود و سیاست زدگی شعار خود را که مواظب باشید جریان های سیاسی در اصناف رخنه نکنند را زیر پا گذاشت.
 
فاضلی هفدهم شد

ساعت ۱۰ صبح سه شنبه ۲۰ شهریور انتخابات اتاق اصناف استان تهران، در هتل فردوسی انجام گرفت که در آن ۱۶ نماینده از تولیدی ها و ۱۶ نماینده از توزیعی ها به عنوان کاندیدا شرکت داشتند و ابراهیم درستی نفر اول و علی فاضلی هفدهم شد. این انتخابات نشان دهنده این است که ریاست اتاق اصناف ایران تا چه میزان بین اصناف منفور است.


در نتیجه این انتخابات که با حضور ۷۷ نفر از ۷۹ نفر واجد شرایط از اعضای هیئت رئیسه اتاق های اصناف استان تهران انجام گرفت، افراد زیر (۱۸ نفر) جهت حضور در پارلمان اصناف کشور برگزیده شدند:

نمایندگان توزیعی:
ابراهیم درستی ۵۱ رای از تهران- سیدمحمد کیا ۴۵ رای از فیروزکوه- رضا میرزاکرمی ۴۱ رای از دماوند- حسین طاهر محمدی ۴۱ رای از شمیرانات- تورج علیزاده ۳۹ رای از پاکدشت- حسین جنیدی ۳۸ رای از پیشوا- حمید رضا تاجیک ۳۷رای از قرچک- محمدرضا فهیمی ۳۴ رای از رباط کریم- ابوطالب شیرکوند ۳۱ رای از ورامین؛ انتخاب شدند

نمایندگان تولیدی:
علی میرزایی ۴۵ رای از بهارستان- طاهر میرحسن زاده ۴۲ رای از ملارد- عباس حاج ابن‏علی ۴۱ رای از ری-وحید مهرپوریان طارانی ۳۸ رای از اسلامشهر- ابراهیم صدقی ۳۷ رای از پردیس- علی مظفری ۳۵ رای از اسلامشهر- امیدرضا کورانی ۳۵ رای از قدس- علی فاضلی ۳۴ رای از تهران و حسین درفشی با کسب ۳۱رای از رباط کریم انتخاب شدند.
 روسای اتاق های اصناف ۳۱ مرکز استان، به صورت مستقیم و بدون شرکت در انتخابات استانی به پارلمان کشوری راه می یابند.

هفدهم شدن آقای فاضلی در این انتخابات نشان می دهد اصناف دیگر به وی اعتمادی ندارند و اگر هم بتواند باز رای به دست بیاورد نمی تواند مدیریت صحیحی را داشته باشد زیرا اولین شرط مدیریت در سطح اصناف، اعتماد مردمی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار