رئیس اتحادیه فروشندگان موبایل گفت: عدم فعالیت واحدهای صنفی به بهانههایی مانند عدم وجود کالا در بازار برای این اتحادیه قابل قبول نیست.
ابراهیم درستی رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاههای صوتی و تصویری، تلفنهمراه و لوازم جانبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه تعداد ۸۰۰ الی ۹۰۰ هزار تلفن همراه فروخته نشده در بازار وجود دارد، گفت: اگر شرکتهای واردکننده تلفنهمراه که ثبت سفارش انجام دادهاند سهم بازار را تامین کنند، امیدوار هستیم بازار تلفن همراه با کمبود کالا مواجه نشود.
* ایجاد کمپینهای اعتراضی کاملا شخصی است
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاههای صوتی و تصویری، تلفنهمراه و لوازم جانبی با بیان اینکه عدم فعالیت واحدهای صنفی به بهانههایی از جمله عدم وجود کالا در بازار، برای این اتحادیه قابل قبول نیست، گفت: به منظور تامین کالا در بازار مذاکرات به شکل دیپلماسی در حال انجام است و بازار تلفنهمراه دائما رصد میشود.
وی با اشاره به شایعاتی در این بازار مبنی بر ایجاد کمپینهای اعتراضی افزود: این اظهارات کاملا شخصی است؛ در این شرایط واحدهای صنفی را به خویشتنداری دعوت کرده و اطمینان میدهیم که بازار با کمبود کالا مواجه نخواهد شد.
* تمایل واحدهای صنفی به تامین کالا از سوی شرکتهای واردکننده
درستی با تاکید بر اینکه واردات گوشی مسافری معایبی را به دنبال دارد، گفت: حتی واحدهای صنفی نیز در شرایط فعلی تمایل دارند کالای مورد نیاز خود از طریق شرکتهای واردکننده تلفنهمراه تامین کنند چراکه خدمات پس از فروش و مسائل مربوط به آن نسبت به واردات مسافری منطقیتر است.
* اتحادیه موافق تداوم طرح رجیستری
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاههای صوتی و تصویری، تلفنهمراه و لوازم جانبی در پایان با اشاره به جلسه صبح روز یکشنبه شانزده خردادماه میان این اتحادیه و مسئولان ذیربط با هدف رصد بازار تلفنهمراه اظهارداشت: در این جلسه مقرر گردید که در صورت عدم تامین سهم بازار، تدابیر دیگری اندیشیده شود تا اولا بازار تامین شده و در ثانی اجرای طرح رجیستری ادامه پیدا کند.