او می افزاید: شغل دریا نوردی سختی های خود را دارد کسی که این رشته را انتخاب می کند، باید بداند دیر زندگی یک فرد معمولی ندارد چون چند ماه روی آب به دور از خانواده خود هستی دانشجویانی را داشته ایم که به خاطر این سختی ها از این رشته انصراف دادند.
صادقی در ادامه می افزاید: یکی از لذت های این شغل سفر به کشورهای مختلف و آشنایی با فرهنگ های گونا گون است و باعث بدست آوردن تجربه می شود؛ البته امکان دارد حوادث ناگواری هم رخ دهد.
او می افزاید: با وجودی که میدانستم این رشته سختیهای خاص خود را دارد؛ آن را انتخاب کردم این رشته که فقط علاقه میخواهد و در میان شغلهایی که در دنیا وجود دارد شاید تنها شغلی است که فقط یک مشکل دارد و یک عالم خوبی! البته این مشکل خیلی بزرگ است، چون دور از خانواده ای.
عبدالمجید مصلح، رئیس دانشگاه خلیج فارس در رابطه استفاده از ظرفیت های دریایی میگوید: دریا پتانسیل وسیعی است منابع برای توسعه هر کشوری در خود جای داده است.
عبدالمجید مصلح میافزاید: کشورهایی که دسترسی به دریا دارند، توانسته اند آن را به عنوان محور توسعه کشور خود انتخاب کنند.
رئیس دانشگاه خلیج فارس میگوید: در ایران متاسفانه روند گرایش به مرکز وجود دارد و سواحل کمتر مورد توجه قرار می گیرد و این موضوع باعث شده است از ظرفیتهای دریایی غافل بمانیم.
او در ادامه میافزاید: یکی از مواردی که میتواند استفاده از ظرفیتهای دریایی را برای کشور فراهم کند، توسعه علم و فناوری آموزش عالی مرتبط دریایی است.
مصلح میافزاید: در استان بوشهر ۹۰۰ کیلومتر مرز دریایی داریم. بزرگترین ظرفیتی که ما به آن دسترسی داریم؛ ذخیره دریایی در مهندسی دریا، کشتی سازی، سازههای دریا و حمل نقل دریایی پایه کار آفرینی دانش آموختگان میشود.
کشور ایران به خاطر موقعیت جغرافیایی که دارد و وجود دریای خزر در شمال کشور و دریای خلیج فارس و دریای عمان در جنوب، فرصتی را برای تاسیس دانشگاه های علوم و فنون دریایی به وجود آورده است.
به طور مثال اگر شخصی در شمال کشور زندگی می کند و علاقه مند به ادامه تحصیل در دانشگاه های علوم و فنون دریایی است می تواند در دانشگاه علوم و فنون مازندران، دانشکده علوم دریایی محمود آباد و دانشگاه علوم دریایی امام خمینی مشغول به تحصیل شود.