آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۸۲۳۹
یزدانی در گفتگو با دانشجو:

تیم‌های برنامه‌نویسی دانشگاه بناب به مسابقات حضوری ACM راه پیدا کردند

دبیر انجمن علمی کلیک دانشگاه بناب گفت: تیم‌های برنامه‌نویسی دانشگاه بناب توانستند در چهل و سومین دوره مسابقات جهانی ACM به جایگاه خوبی دست پیدا کنند.

احسان یزدانی، دبیر انجمن علمی کلیک دانشگاه بناب در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره برگزاری مسابقات ACM گفت: مسابقات ACM یکی از مهم‌ترین و معتبرترین مسابقات بین المللی برنامه نویسی جهان می‌باشد که هر ساله برگزار می‌شود و تیم‌های شرکت کننده در این مسابقه در مرحله اول باید در مسابقات آنلاین آن حضور یابند تا مجوز شرکت در مسابقه حضوری را کسب کنند.

یزدانی بیان کرد: هر دانشگاه سهمیه خاصی برای ارائه تیم در مسابقه حضوری دارد و دی ماه امسال مسابقات حضوری آن در دانشگاه شریف برگزار می‌شود. سهمیه دانشگاه بناب در این دور از رقابت‌ها یک تیم خواهد بود.

دبیر انجمن علمی کلیک دانشگاه بناب مطرح کرد: در این دوره از مسابقات ۳ تیم از دانشگاه بناب به صورت همزمان جهت رقابت در بخش آنلاین مسابقات در سایت کامپیوتر دانشگاه بناب حضور داشتند و در این رقابت بعد از ۴ ساعت تلاش نفس گیر توانستند با کسب رتبه‌های ۱۵۵، ۲۴۰، ۲۶۶ از بین ۶۶۶ تیم فعال جایگاهی مناسبی به خود اختصاص دهند و در نهایت تیم Alt + F. ۴ باحل ۷ سوال از ۹ سوال به عنوان نماینده دانشگاه بناب اجازه شرکت در مسابقات حضوری را بدست آورد.

دبیر انجمن کلیک دانشگاه بناب با اشاره به کسب رتبه ۲۸ ام مسابقات حضوری سال گذشته مطرح کرد: تیم انجمن علمی دانشگاه بناب سال گذشته تیم‌های برنامه نویسی دانشگاه‌های دیگری مانند دانشگاه شیراز، زنجان، تبریز، خواجه نصیر تهران و... را پشت سر گذاشت. امسال این تیم متشکل از آقایان علی شبان پور، امید صدیقی و خانم فاطمه علی نژاد در مسابقات حضور خواهند داشت.

وی با اشاره به توانمندی‌های انجمن‌های علمی دانشگاه بناب گفت: در چندین سال گذشته دانشجویان دانشگاه بناب به خصوص دانشجویان رشته کامپیوتر نشان داده اند که با وجود کمبود امکانات، دارای پتانسیل‌های زیادی هستند و می‌توانند در عرصه‌های ملی و بین المللی بدرخشند و این موفقیت‌ها را مدیون اساتید گرانقدر دانشگاه بناب هستیم و اگر حمایت‌ها و راهنمایی‌های این عزیزان نبود، کسب چنین موفقیت‌های دور از انتظار بود.

یزدانی خاطر نشان کرد: انجمن‌ها با برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی مختلف، سازماندهی تیم‌ها و جذب حمایت مادی و معنوی از دانشگاه جهت شرکت در مسابقات ملی، همایش ها، اردو‌های علمی وبرگزاری مسابقات گامی موثر در این راستا برمی دارند. هر چند بعضی اوقات بروکراسی‌ها بیش از انداره وقت گیر می‌شود و معمولا می‌توانیم مطالبات خودمان را با وقفه چندین ماهه از دانشگاه دریافت کنیم، اما امید است هرچه زودتر موانع و مشکلات مرتفع گردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار