مسئولان سابق بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی در گردهمایی با دانشجویان بسیجی این دانشگاه، تجربیات خود را بیان کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در عصری پاییزی گردهم آمدند تا از بسیج با یکدیگر سخن بگویند و بشنوند. نشست «همیشه بهار، همیشه حاضر» با هدف گرامیداشت هفته بسیج، همراه با استقبال دانشجویان و حضور مسئولان فرهنگی دانشگاه و نهاد رهبری، برگزار شد.
در این گردهمایی، پس از خوشآمدگویی مسئول حوزه بسیج علوم پزشکی و برگزاری مسابقه میان حاضران، میزگردی با حضور قدیمیهای بسیج برگزار شد.
در این میزگرد جمعی از اساتید و فارغالتحصیلان حضور داشتند که وجه مشترک همه آنها، نه رشته دانشگاهی و سن و سال، بلکه عهدی بود که از دوران دانشجویی برای همیشه حاضر بودن و همیشه رشد کردن با بسته بودند.
تقیپور، استاد دانشگاه و رئیس سابق دانشکده بهداشت در پاسخ به سوال مجری در خصوص رویکردهای اشتباه در تشکلهای دانشجویی گفت: آن زمان که هنوز بسیج دانشجویی تأسیس نشده بود و انجمن اسلامی و جامعه اسلامی پاسخگوی همه نیازها نبود، تصمیم گرفتیم بسیج دانشجویی را تأسیس کنیم و برایش تلاش زیادی کردیم.
تقیپور ادامه داد: امّا فکر اشتباهی وجود داشت که اگر این بسیج دانشجویی شکل بگیرد، همه چیز درست و مثبت میشود. ولی این حقیقت امر نبود.
این استاد دانشگاه بیان کرد: فکر میکردیم مسئولین با ما همراه هستند، ولی در مواردی مورد غضب قرار گرفتیم.
راه انقلاب است و پرچم، پرچمِ رهبری
در ادامه ایمن شهیدی، رئیس سابق دانشکده داروسازی با بیان اینکه یکی از رسالتهای بسیجیان، خوب درس خواندن است، از دانشجویان خواست نهضت را به دوران دانشجویی محدود نکنند و آن را به مراتب بالاتر تعمیم بدهند.
شهیدی که مدیریت دانشجویی دانشگاه را نیز در کارنامه خود دارد، در پاسخ به این سؤال که آیا در برخورد با دانشجویان غیرانقلابی تفاوت رفتاری داشتهاید، گفت: در مجموع باید همه را به یک چشم دید، دوستان انجمنی دانشکده ما در زمان انتخابات فعّال میشوند و فعالیّت مستمر از سوی بسیج دیده میشود، امّا در نهایت، بنده قائل به این تقسیمبندیها نیستم.
وی تأکید کرد: ما چپ و راست نداریم! راه، راه انقلاب است و پرچم، پرچمِ رهبری. پای انقلاب هستیم، نه پای احزاب!
سید احمد حسینی، مسئول بسیج دانشجویی در سالهای ۹۰ تا ۹۲، گفت: در هر نظامی، افراد مختلفی وجود دارند. عدهای جان بر کف هستند، عدهای موافق، تعدادی منتقد و افرادی معاند.
حسینی ادامه داد: مهم این هست که افراد را از دایرههای دورتر، قدمی به خود نزدیک کنیم. نیازی نیست همه را جان بر کف و بسیجی کنیم. همین که فردی معاند با رفتار و منشی، به منتقد تغییر وضعیت دهد، برد کردهایم.
در بخش دیگری از این مراسم، محسن ذاکریان، دانشجوی دکتری طب سنتی و از مسئولان قدیمی بسیج دانشجویی، خاطرهای از سال ۸۸ تعریف کرد.
خدای لب طاقچهای به درد نمیخورد
ذاکریان گفت: آنسال از نمادهای انتخاباتی استفاده میشد و قبل از بروز جریان فتنه و در روند انتخابات، این یک اتفاق قانونی بود و طبیعتاً اشکالی نداشت. در دفتر بسیج دانشکده، دو خواهر از ستاد شاهد حضور داشتند که به مجموعه بسیج علاقهمند بودند و رفتوآمد میکردند. سال ۸۸ اینها به سمت آقای موسوی متمایل بودند و دستبند سبز میبستند. نوع برخوردهایی که آن زمان در دفتر بسیج با اینها شد، نوعی تحوّل شخصیتی در این افراد ایجاد کرد که نباید اتفاق میافتاد؛ و سبب شد علاوه بر جدا شدن از مجموعه، از بخش مهمی از عقاید اسلامی جدا شوند.
این دانشجوی دکتری طب سنتی در پاسخ به سؤالی در مورد ازدواج دانشجویی، اشاره کرد: خدای لب طاقچهای به درد نمیخورد. لازم است به حرفش اعتماد کنیم. من به همسرم میگویم بیا با خدای ابراهیم و موسی زندگی کنیم. ابراهیمی که زن و بچهاش را در بیابان به خدا سپرد. یک مثل غلطی جا افتاده است که میگوید فلانی ول کرد به امان خدا. چه امانی بهتر و امنتر از امان خداست؟
در ادامه میزگرد، مصطفی گوهری، مهدی کاظمی و محمّد حاج زاده، از مسئولان بسیج دانشجویی در سالهای دور، هر کدام مطالبی را بیان کردند. پس ازآن، نشست با استندآپ کمدی دانشجویی پیرامون مسائل صنفی و با اهدای یادگاری به حاضرین در جلسه، خاتمه یافت.