آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۸۶۳۸

آمریکا با چه سلاحی ارتش سوریه را هدف قرار داد

ارتش آمریکا راکت‌انداز پیشرفته‌ای را دو سال گذشته از طریق اردن وارد سوریه کرد تا به زعم خود با نفوذ ایران در سوریه مقابله کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک پایگاه خبری سوری اعلام کرد که آمریکایی‌ها یک سامانه راکتی پیشرفته با نام هیمارس (HIMARS) را در جنوب شرق سوریه مستقر کرده‌اند و بوسیله همین سامانه چندی پیش نیرو‌های ارتش سوریه را هدف قرار دادند.

خبرگزاری سوریه ساعت هشت شب یکشنبه از حمله راکتی ائتلاف آمریکایی به یک پایگاه ارتش این کشور در السخنه در شرق سوریه خبر داد. پس از آن منابع دولتی سوریه اعلام کردند که موشک‌ها از یک پایگاه نظامی آمریکا در نزدیکی مرز عراق و اردن با سوریه شلیک شده است. منظور همان پایگاه معروف «التنف» در مثلث مرزی عراق، سوریه و اردن است.

به نوشته پایگاه خبری عنب بلدی، نزدیک به معارضان سوریه، آمریکا در دو سال گذشته سلاح و مهمات پیشرفه زیادی وارد این پایگاه کرده است که مهم‌ترینشان سامانه راکت انداز هیمارس (HIMARS) است که در ژوئن ۲۰۱۷ از طریق مرز اردن وارد این پایگاه کرد و روز یکشنبه با ۱۴ راکت نیرو‌های ارتش سوریه را هدف قرار داد.

به نوشته این پایگاه خبری، هدف آمریکا از این پایگاه و وارد کردن سلاح‌های پیشرفته مقابله با ایران در منطقه است؛ منطقه‌ای که در مسیر جاده تهران-دمشق قرار گرفته است.

هفته گذشته نیز سرهنگ «جاش ژاکس» سخنگوی مرکز فرماندهی آمریکا (CENTCOM) به شبکه رادیویی «صدای آمریکا» گفت: حضور نظامیان ایالات متحده در التنف، صرفا به عنوان وزنه تعادلی در برابر حضور ایران در سوریه است.

یک منبع از گروهک «ارتش آزاد» به عنب‌بلدی گفت که سیستم راکتی هیمارس (HIMARS) قابلیت برد ۳۰۰ کیلومتری دارد. این راکت انداز ساخت شرکت «لاکهید مارتین» در سال ۲۰۰۵ به خدمت ارتش آمریکا در آمد و پیش از این در عراق و افغانستان به کار رفته است.

این سامانه قابلیت شلیک همزمان شش راکت ۲۲۷ میلیمتری را دارد و برای به هدف خوردن از سیستم جی پی اس بهره می‌برد. این سامانه می‌تواند پس از شلیک به سرعت از محل دور شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار