دومین همایش «پیشرانه‌های دریایی» ۶ اسفندماه برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۹۰۰۹
به همت دانشگاه صنعتی شریف؛

دومین همایش «پیشرانه‌های دریایی» ۶ اسفندماه برگزار می‌شود

دومین همایش و اولین رویداد استارت آپ «پیشرانه‌های دریایی» ششم اسفندماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.
پنج شنبه/////// دومین همایش پیشرانه‌های دریایی اسفند ماه برگزار می‌شودبه گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ اهمیت راهبری دریا و نقش آن در زندگی مردم دنیا امری غیرقابل انکار است. ورود به حوزه دریایی میسر نخواهد شد مگر از طریق ساخت و تولید شناور و سامانه‌های مرتبط با آن. یکی از مهمترین و استراتژیک‌ترین سامانه شناوری، پیشرانه آن است.
 
توسعه این امر در گرو تحقیق و توسعه و به اشتراک گذاشتن دانش محققان و پژوهشگران این عرصه می‌باشد. از این رو سازمان صنایع دریایی با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و مجامع علمی کشور اقدام به برپایی دومین همایش پیشرانه‌های دریایی نموده است. در این همایش علاوه بر مباحث علمی و مقالات، برگزاری اولین استارت آپ تخصصی و جشنواره پایان نامه‌های برتر نیز پیش بینی شده است.
 
گفتنی است؛ دومین همایش و اولین رویداد استارت آپ پیشرانه‌های دریایی ششم اسفند ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.
 
از مهمترین محورهای این همایش می‌توان به جایگاه سیستم رانش در بهره‌وری ناوگان دریایی انتقال قدرت، پیش برنده‌ها، محرکه اصلی پایش، نگهداری و بهره برداری اشاره کرد.
 
از تمامی علاقه­ مندان، دست اندرکاران، محققین، پژوهشگران، اندیشمندان و صاحبان صنایع در حوزه پیشرانه‌های دریایی دعوت می‌گردد تا با مشارکت خود به این رویداد علمی شکوه بیشتری بخشند.
 
پنج شنبه/////// دومین همایش پیشرانه‌های دریایی اسفند ماه برگزار می‌شود
همچنین علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.MPropulsionC.ir مراجعه نمایند.
پربازدیدترین آخرین اخبار