کد خبر:۷۲۹۰۸۰
نفر:

اولین فن بازار حوزه پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی ۱۷ آذرماه برگزار می‌شود

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اولین فن بازار در حوزه تجهیزات پزشکی با هدف تعامل مستقیم صندوق‌های سرمایه گذار با شرکت‌های دانش بنیان برگزار می‌شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد از برگزاری اولین فن بازار در حوزه تجهیزات پزشکی با همکاری اداره کل امور اقتصادی دانش بنیان و سرمایه گذاری دانشگاه به منظور تعامل مستقیم صندوق‌های سرمایه گذاری با واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان از ۱۷ آذرماه سال جاری به مدت سه روز خبر داد و گفت: ایجاد ساز و کار‌های حمایتی جهت تبدیل ایده‌های فناورانه به محصولات دانش بنیان از اهداف برگزاری اولین فن بازار دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی افزود: مراکز رشد و مراکز تحقیقاتی حوزه علوم پزشکی با حمایت از هسته‌ها و واحد‌های فناور و نیز شرکت‌های دانش بنیان در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده اند.

نفر به برخی از مشکلات موجود در تجاری سازی محصولات تولید شده در واحد‌های دانشگاهی اشاره کرد و گفت: جذب سرمایه گذار جهت تامین هزینه‌های مورد نیاز برای اخذ مجوز‌های لازم از مراجع ذیصلاح، احداث خط تولید و فروش محصولات و ... از مشکلات موجود است که امیدوارم تا حدی با برپایی این فن بازار‌ها برطرف شود.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در مورد محصولات ارائه شده در این فن بازار گفت: ۶۰ محصول از سوی واحد‌های دانشگاهی سراسر کشور که دارای نوآوری در زمینه تخصصی خود هستند، در این رویداد پژوهشی تجاری سازی انتخاب و ارائه خواهند شد. این محصولات عمدتاً در مراکز رشد یا مراکز تحقیقاتی تولید شده و دارای قرارداد با واحد‌های دانشگاهی خود هستند.

وی در پایان از برگزاری دومین فن بازار در زمینه دارو و گیاهان دارویی در بهمن ماه سال جاری خبر داد و گفت: واحد‌های دانشگاهی که دارای محصولات دارویی باشند، می‌توانند با ارسال مدارک و مستندات مورد نیاز به سازمان مرکزی دانشگاه، نسبت به اعلام آمادگی جهت شرکت در این رویداد تجاری سازی دستاورد‌های پژوهشی اقدام کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار