آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۹۲۱۹

دیدار رئیس پلیس پایتخت و شهردار تهران

رئیس پلیس پایتخت با شهردار تهران، دیدار کرد و پیرامون مسایل فی مابین به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عصر روز گذشته سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس تهران به همراه معاونین و روسای پلیس‌های تخصصی، حفاظت اطلاعات و بازرسی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با حضور در دفتر پیروز حناچی، شهردار تهران، ضمن تبریک انتصاب وی، پیرامون مسایل فی مابین و مطرح شده در خصوص همکاری‌های شهرداری و پلیس پایتخت، به گفتگو و تبادل نظر نشستند.

سردار رحیمی در این دیدار صمیمانه به اهمیت همکاری و هم افزایی پلیس و شهرداری در برطرف کردن مسایل ترافیکی، انضباط و اجتماعی اشاره کرد.

در ادامه حناچی به اهمیت وجود امنیت در جامعه و تلاش پلیس برای برقراری این نظم و امنیت اشاره کرد و از زحمات شبانه روزی مجموعه فرماندهی انتظامی تهران بزرگ قدردانی کرد.

گفتنی است، در پایان این دیدار، رئیس پلیس پایتخت با اهدا لوح تقدیر به شهردار تهران، انتصاب وی را در سمت خطیر مدیریت شهری کلانشهر تهران، تبریک گفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۴
اهداء لوح تقدیر!!؟ تقدیر و تشکر میکنیم که شما شدی شهردار!!؟ :)

والا لوح تقدیر و تشکر رو به کسی میدن که در پست خودش یه کار مهمی انجام داده باشه ی حناچی هنوز نیومده لوح تقدیر گرفته !!؟ مگه اینکه رو صندلی شهرداری نشستن کار مهمی باشه

شما باید بگویید لوح تبریک نه لوح تقدیر
البته تبریک گفتن در قالب یک لوح بسیار پسندیده تر از پیام های تبریک چند صد هزار تومنی یا میلیونی است که محض تملق در روزنامه ها میزنند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار