کد خبر:۷۲۹۵۷۰
نجار در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

انتقال دستگاه‌های اجرایی، بحران‌های پایتخت را کم می‌کند/ مردم مطالبه‌گر ایمنی ساختمان‌ها از مسوولان باشند

رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: بسیاری از دستگاه‌های اجرایی سطح کشور در تهران ساختمان و برنامه دارند این مسائل باید از پایتخت دور شود تا جمعیت تهران کمتر شود و دچار بحران نشویم.

اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران درگفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره بحران‌های پایتخت گفت: زمان‌های مختلف این بحث مطرح بود که پایتخت به شهر‌های دیگر منتقل شود مطالعاتی که انجام شد، اما خیلی هم به نتیجه نرسید.

وی ادامه داد: ما اگر بخواییم پایتخت فیزیکی را تغییر دهیم مشکلات حل نخواهد شد و این امر میسر نخواهد بود ما باید خیلی امکانات را از تهران منتقل کنیم، در تهران جاذبه‌های زیادی ایجاد کردیم که می‌توانیم در مکان‌های دیگر آن‌ها را برپا کنیم و مردم به طور خودکار به سمت آن جاذبه‌ها گرایش پیدا کنند و در آن مکان جمع شوند مانند مسائل درمانی که به طور گسترده در تهران راه اندازی کردیم.
نجار با بیان اینکه باید جذابیت‌های تهران را به نقاط مختلف منتقل کنیم تصریح کرد: باید بررسی کنیم مردم برای چه گزینه‌هایی جذب تهران می‌شوند و می‌خواهند در تهران زندگی کنند به عنوان مثال بسیاری از دستگاه‌های اجرایی سطح کشور در تهران ساختمان و برنامه دارند این مسائل باید از پایتخت دور شود تا جمعیت تهران کمتر شود و دچار بحران نشویم اکنون که مثل گذشته نیست که فناوری در سطح کشور نداشته باشیم امکانات فناوری‌های نوین و شبکه‌های مختلف در اختیار است اگر این دستگاه‌ها از تهران منتقل شوند اتوماتیک وار جمعیت از تهران نیز کم می‌شود و بحران‌های تهران نیر کمتر خواهد شد.


رئیس سازمان مدیریت بحران درباره استاندارد‌های ساختمان‌ها عنوان کرد: در بحث استاندارد‌های ساختمان‌ها در سال ۶۹ آیین نامه ۲۸۰۰ صفحه‌ای تدوین شد و مطابق آن مقرر شد که سازنده‌های ساختمان استاندار‌های لازم را رعایت کنند و خوشبختانه این آیین نامه در حال ارتقا است.

وی اضافه کرد: در بحث زلزله کرمانشاه هم ویرایش‌هایی در بحث آیین نامه داشتیم و کار بسیار بزرگی بود باید بگوییم ما همواره در حال پیشرفت هستیم، ولی به نقطه مطلوب مورد نظرهنوز نرسیده ایم، خود مردم باید مطالبه کنند اگر این مطالبه گری وجود داشته از من مسئول بخواهند که استاندارد‌ها را رعایت کنم زلزله ۴/۶ ریشتری کرمانشاه خانه‌هایی که ساخته شده بود به هیچ عنوانی آسیبی نمی‌دید، چرا نظارت دقیقی نداشته باشیم چرا منی که می‌خواهم زیر سقف زندگی کنم استاندار‌ها را نمی‌دانم، مردم ناظر باشند و مسوول نیز رعایت کند تا بحران ساختمانی نداشته باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۱
کدوم وزیر ویلاش رو رها میکنه بره شهرستان
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۴
اگه بحران مهاجرت به تهران رو دارید، چاره داره شاید یه کم زمانبر باشه اما جواب میده
شما ابتدا شناسایی کنید ببینید از کدو شهر ها بیشتر به تهران مهاجرت میکنند !؟
انگیزه و هدف عمده شون رو از مهاجرت به تهران چیه!؟

اگر اشتغال هست باید با توجه به امکانات و ظرفیت ها در اون شهر مبدا ، اشتغال پایدار ایجاد کنید که مجبور نشوند برای کار به تهران مهاجرت کنند

اگه برای امکانات درمانی بهتر هست همین طور اگه برای سطح بالای آموزش هست همین طور و...

اینکه هزینه ها رو برای مردم تهران بیشتر بکنید که جلوی مهاجرت رو بگیرید اشتباه خطرناکی است

اگر این کار اشتباه رو انجام بدهید مطمئن باشید نارضایتی مردم رو در پی خواهد داشت و ممکنه چند برابر بدتر از اون چیزی که در پاریس امروز اتفاق افتاده در تهران و کلان شهرهای دیگر بیافته و دشمن هم همین رو میخواد

امروز تحریم ها به اندازه کافی فشار میاره دیگه خودمون وضعیت رو بدتر نکنیم بریم ابروش رو درست کنیم چشمش رو هم کور کنیم

تقلید از کشورهای توسعه یافته بعضا اشتباهه فرهنگ ها فرق میکنه درآمد ها فرق میکنه امکانات فرق میکنه و.... امروز به ی شهردار عرض میکنیم الگو گرفتن از شهر لندن اشتباهه اگه یه روشی در یه کشور موفق بوده دلیل نمیشه در ایران و در تهران موفق باشه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار