عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاوزی مجلس با تاکید بر اینکه انتقال آب خزر به سمنان خیال و توهمی بیش نیست، گفت: رئیس جمهور وعده های زیادی به مردم داده که اغلب آنها را عملیاتی نکرده بنابراین بهتر است پروژه انتقال آب خزر را نیز به بوته فراموشی بسپارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیمحمد شاعری با بیان اینکه پس روی ۲۰ ساله اخیر آب خزر باعث شده حدود ۱۳۰ سانتی متر از سطح آب دریای خزر کاهش و تراز آب آن از منهای ۲۵.۷ متر به حدود منهای ۲۷ متر برسد، گفت: روند کاهشی آب خزر طی ۲۰ سال گذشته شروع شده و همچنان ادامه دارد که به طور قطع با انتقال آب آن به فلات مرکزی این روند کاهشی افزایش و همچنین با افزایش شوری و دمای آب خزر مواجه خواهیم شد.
تکرار فاجعه خشک شدن ارومیه در خزر/ آسیب به تاسیسات و زیستگاههای محیط زیست با انتقال آب خزر نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی، با هشدار نسبت به اینکه با انتقال آب خزر تاسیسات موجود در دریای خزر مانند بنادر و نیروگاهها و همچنین زیستگاههای بسیار حیاتی مانند تالاب میانکاله، خلیج گرگان، گمیشان و انزلی و سایر زیستگاههای حساس نابود خواهد شد، افزود: با این اقدام اقتصاد و محیط زیست شمال از بین میرود و دریای خزر که به عنوان یکی از جذابترین حوزه برای گردشگری و توسعه کشور به شمار میرود آسیب جدی خواهد دید و فاجعه خشک شدن ارومیه در خزر تکرار خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه پروژه انتقال آب خزر غیرکارشناسی و اقدامی ضد زیست محیطی است است، گفت: ۱۰ سال پیش رئیس جمهور دولت دهم، چون سمنانی بود و تعصب سمنانی داشت این پروژه را کلنگ زنی کرد در حالی که روسای جمهور باید میان استانها تبعیض قائل نشود و رئیس جمهور کشور باشند.
این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه رئیس جمهور به هیچ وجه نباید اجازه اجرای طرحهای غیرکارشناسی در کشور را صادر کند، تصریح کرد: اجرای این طرحها هزینههای زیادی را به همراه داشته و هیچ منفعت و سودی برای ملت ندارد؛ مردم شمال از ۱۰ سال گذشته تاکنون اجازه اجرای این پروژه را ندادند و به طور قطع از این به بعد نیز اجازه اجرای آن را نخواهند داد.
رئیس جمهور وعده اجرای طرحها و پروژههایی که امکان عملیاتی شدنشان نیست را به مردم ندهد شاعری با یادآوری اینکه رئیس جمهور وعده اجرای طرحها و پروژههایی که امکان عملیاتی شدن آن مسیر نیست را به مردم ندهد، افزود: آقای روحانی طی این سالها وعدههای زیادی به مردم داد که اغلب آنها را عملیاتی نکرده بهتر است عملیاتی کردن وعده انتقال آب را نیز مانند تمامی وعدههای تحقق نیافته به بوته فراموشی بسپارد.
رئیس جمهور وعده احیای دریاچه ارومیه را داد، اما در حال حاضر حال خوبی ندارد
عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رئیس جمهور وعده احیای دریاچه ارومیه را داد، اما در حال حاضر حال خوبی ندارد و در حال حاضر نیز بحث انتقال آب خزر را پیگیری میکند که بی شک اگر این پروژه محقق شود خزر به کانون ریزگردها تبدیل خواهد شد که تهدیدی جدی برای توسعه کشور، محیط زیست و سلامت خواهد بود.
شمالیها و دوستداران طبیعت و محیط زیست اجازه اجرای این پروژه ضد محیط زیستی و غیرکارشناسی را نخواهند داد/ روحانی از مردم عذرخواهی کند
این نماینده مردم در مجلس دهم، افزود: شمالیها و دوستداران طبیعت و محیط زیست اجازه اجرای این پروژه ضد محیط زیستی و غیرکارشناسی را نخواهند داد متاسفانه رئیس جمهور با موضع گیری خود مردم شمال را در مقابل خود قرار داده و احساسات مردم را جریحه دار کرده است در این رابطه میطلبد از مردم شمال عذرخواهی کند.
شاعری ادامه داد: طی سالهای آینده از اغلب مناطق کشور رئیس جمهور داریم و اینکه بخواهند هر کدام به دنبال تامین حق آبه مناطق خود باشند صورت خوشی ندارد.
رئیس جمهور پیگیر انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان به سمنان باشد، زیرا این پروژه با هزینه و تبعات کمتر اجرا میشود، اما انتقال آب خزر خیالی بیش نیست انتقال آب خزر به سمنان توهم و خیالی بیش نیست/رئیس جمهور پیگیر انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان به سمنان باشد
عضو هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: به رئیس جمهور توصیه میکنم پیگیر انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان به سمنان باشد، زیرا ۶۰ درصد این پروژه اجرا شده و تا یزد رسیده است؛ این پروژه با هزینه و تبعات کمتر اجرا میشود، اما انتقال آب خزر به سمنان توهم و خیالی بیش نیست. /
جای بسی تاسف است که با مهندسی اقلیم بخواهند اقلیم شمال ایران را با بی علمی خود نابود کنند ونابودی جنگل های هیرکانی در مسیر این پروژه و افزایش شوری اب و فاجعه زیست محیطی نتیجه ای کار است
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.