اخیرا دانشجویان دانشگاه فنی حرفهای شماره یک تبریز در هفته دانشجو به کیفیت بد غذای سلف این دانشگاه اعتراض کردند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیشتر جمعیت دانشگاهها را دانشجویان غیر بومی تشکیل میدهد که این دانشجویان نیازمند امکانات خوابگاهی، تغذیهای و رفاهی هستند، اما اکنون این افراد در دانشگاهها با مشکلاتی متعدد صنفی مواجه هستند.
مشکلات صنفی تنها مختص دانشجویان غیر بومی نیست؛ بلکه دانشجویانی که مشغول به تحصیل در محل زندگی خود نیز با بسیاری از مشکلات مواجه هستند. افزایش کیفیت آموزشی و صنفی در دانشگاه باعث رشد میشود، مشکلات صنفیها از مواردی است که دانشجویان همیشه به آن اعتراض داشتند.
کاهش کیفیت غذا و بی نظمیهای موجود در سلف مواردی است که دانشجویان به آن اعتراض دارند وجود امکانات رفاهی مناسب که در شاًن دانشجویان باشد انتظار زیادی نیست.
اخیرا دانشجویان دانشگاه فنی حرفهای شماره یک تبریز در هفته دانشجو به کیفیت بد غذای سلف این دانشگاه اعتراض کردند. یکی از دانشجویان به خبرنگار ما در این رابطه میگوید: کیفیت سلف غذای دانشگاه فنی شماره یک تبریز بسیار پایین است؛ آن روز غذای سلف خورشت قیمه بود متاسفانه مواد اولیه غذا درجه یک نیستند؛ مثلا برنجهایی که استفاده میکنند از پایینترین کیفیت برخوردار است؛ این موارد باعث شد که دانشجویان با ریختن ظرف غذا در کف سلف اعتراض خود را نشان دهند.
وی میافزاید: تنوعی غذایی در سلف دانشگاه بسیار کم است دانشجویان سعی میکنند غذای سلف را نخورند؛ اما گاهی مجبور به خوردن غذا سلف میشویم. کیفیت غذای سلفهای دانشجویی با قیمت غذا همخوانی ندارد.
دانشجوی دانشگاه فنی در ادامه میگوید: چند بار در مورد کیفیت بد غذا به مسئولین دانشگاه اطلاع دادیم؛ متاسفانه گوش شنوایی برای حل مشکلات وجود ندارد. حراست دانشگاه و مسئولین به جای اینکه به دنبال برطرف کردن مشکلات صنفی باشند، بیشتر به دنبال اعتراض کنندگان هستند.
یکی دیگر از دانشجویان معترض در این رابطه میگوید: ما تا به کی باید غذای بی کیفیت در این دانشگاه بخوریم؛ اگر بخواهیم از بیرون از دانشگاه غذا بگیریم، هزینه های ما خیلی زیاد میشود و این برای ما امکان پذیر نیست.
وی میافزاید: ما حق اعتراض نداریم، چون با برخورد حراست دانشگاه مواجه میشویم وقتی که مسئولین دانشگاه پاسخگوی مطالبات ما نیستند، باید باید با نشان دادن اعتراض مشکلات خود را بیان کنیم.
این فعال دانشجویی میگوید: برنامه غذایی دانشگاه تنوع ندارد؛ مثلا کبابی که پخت میشود از گوشت یخ زده تهیه میشود.
هادی جبارپور، مسئول روابط عمومی دانشگاه فنی حرفه استان آذربایجان شرقی در رابطه با اعتراض دانشجویان به کیفیت بد غذا به خبرنگار ما میگوید: در هر دانشگاهی امکان دارد مشکلات صنفی به وجود بیاید. در بحث کیفیت غذا دانشجویان بیشتر به خاطر ۱۶ آذر به این مشکلات دامن می زنند.
جبارپور میافزید: اگر واقعا بحث کیفیت غذا بود چرا دانشجویان بعد ازخوردن غذا ظرفها را روی زمین سلف انداختند.
مسئول روابط عمومی دانشگاه فنی حرفه استان آذربایجان شرقی می گوید: قبل از این اتفاقات تصمیم گرفته شد که سلف دانشگاه به بخش خصوص واگذار شود والبته نظارت کامل پیمانکار سلف خواهیم داشت.
وی گفت: بحث واگذاری سلف به بخش خصوص قرار بود یک ماه پیش اتفاق بیفتد؛ اما به خاطر نوسانات بازار در هفتههای اخیر صورت می گیرید.
جبارپور با اشاره به اینکه حراست دانشگاه پیگر این موضوع است، تصریح کرد: ما سعی کینم با کمک حراست دانشگاه مشکلات دانشگاه را رفع کنیم، باید آرامش را در دانشگاه برقرار باشد.