کد خبر:۷۲۳۱۹۱
گزارش |

دو دانشگاه دولتی در یک شهر با انبوهی از تفاوت‌ها/ خبر‌های خوب علوم پزشکی و خبر‌های بد دانشگاه بجنورد!

دو دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه بجنورد از دانشگاه‌های بزرگ استان خراسان شمالی هستند که زمین تا آسمان با هم تفاوت‌ دارند؛ وضعیت صنفی علوم پزشکی نسبتا مناسب، اما وضعیت در دانشگاه بجنورد به گونه‌ای دیگر است.
حسین اکبری

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین اکبری؛ در میان همه دانشگاه‌های خراسان شمالی، دانشگاه علوم پزشکی بجنورد وضعیت بهتری دارد؛ این دانشگاه از نظر صنفی و رفاهی در جایگاه خوبی قرار داشته و بر خلاف دیگر دانشگاه‌ها، اعتراض و یا به عبارت دیگر حاشیه خیلی کمتری از این دانشگاه به گوش می‌رسد؛ البته برخی خبر‌های جالب نیز از این دانشگاه منتشر می‌شود تا دانشجویان خراسان شمالی را از خواب بیدار کند و فعالیت‌های تشکلهای دیگر دانشگاه ها را زیر سوال ببرد.

یکی از این خلاقیت‌ها، افتتاح رادیو مفدا در این دانشگاه بود؛ روز گذشته نخستین برنامه از «رادیو مفدا خراسان شمالی» منتشر شد. خبری که باعث شد گوش‌ها تیز و به دنبال یک حرکت دانشجویی با ارزش برود. دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بجنورد، این رادیو را راه اندازی کردند و قرار است اخبار دانشگاه علوم پزشکی استان را با زبانی طنز بیان کنند. اولین برنامه رادیویی دانشجویان علوم پزشکی با استقبال دانشجویان مواجه شد.

در این راستا سراغ سمیرا بختیاری، مدیر مفدای دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی رفتیم. او می گوید: خدا را شاکریم که به همت جمعی از دانشجویان خوش ذوق دانشگاه توانستیم برای اولین بار «رادیو مفدا خراسان شمالی» را تولید کنیم.

بختیاری ادامه می دهد: در نخستین بخش از رادیو مفدای خراسان شمالی، به رویداد‌های دانشجویی و طنز پرداختیم.

مدیر مفدای دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه می دهد: با برنامه‌ریزی و تلاش مجدانه و پیگیری‌های مدیران فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به دنبال آن هستیم تا فعالیت‌های موثری در جهت ارتقای مفدا دانشگاه داشته باشیم.
 
وی همچنین از حمایت‌های دکتر فریمان ابراهیم زاده، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه قدردانی و ابراز امیدواری کرد که به زودی ایده‌های جدیدتری در بخش رادیو مفدا خراسان شمالی انجام خواهد شد.

وی در پایان با بیان اینکه رادیو مفدا فرصتی مناسب برای ظهور استعداد‌های نهفته دانشجویان است، از دوستان علاقمند به گویندگی دعوت کرد تا با اجرای متن‌های انتخابی خود (بین ۱ تا ۳ دقیقه وویس) با ایدی @mefda_boj در تماس باشند.
 
شما می‌توانید فایل اولین برنامه «رادیو مفدا دانشگاه علوم پزشکی بجنورد» را از اینجا دریافت کنید.

لذا با نگاهی به وضعیت کلی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد، اوضاع در حالت کلی تحت کنترل است. در یکی از دانشگاه های استان، اوایل سال تحصیلی دانشجویان ورودی جدید در خوابگاه خودگردان وضعیت نامناسبی داشتند؛ اما پس از بازتاب این مشکلات از سوی خبرگزاری دانشجو، ریاست دانشگاه از خوابگاه مورد نظر بازدید کرد و مشکلات در مدت کوتاهی تا حد زیادی رفع شد.  
 

شاید بتوان علت رضایت دانشجویان از این دانشگاه را همین پاسخگویی به موقع مسئولان دانست. یقینا بازدید رئیس دانشگاه از خوابگاه‌ها و حل مشکل دانشجویان این نوید را به دانشجویان می‌دهد که مسئولان به فکر حل مشکلات آن‌ها هستند؛ البته نباید منکر برخی کاستی‌ها در حوزه‌های مختلف شد.

اما اندکی آن طرف‌تر در دانشگاه بجنورد وضعیت به گونه‌ای متفاوت است. در این جا باید گفت که چرا دانشگاه دولتی بجنورد در این حجم از مشکلات غوطه می‌خورد و دانشجویان به این اندازه شاکی هستند؟ چطور می‌شود که یک دانشجویان یک دانشگاه به تولیدات رادیویی می‌رسند؛ اما دانشجویان دانشگاه دیگر هنوز گرفتار سلف و اتوبوس هستند؟  

از نظر جایگاهی، جایگاه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بجنورد و رئیس دانشگاه دولتی بجنورد در یک سطح هستند؛ اما این سئوال مطرح می‌شود که آیا تا حالا احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد به خوابگاه‌های خودگردان به صورت شخصی سر زده اند تا با مشکلات آشنا شوند؟ آیا رئیس دانشگاه بجنورد در فواصل زمانی پرازدحام اتوبوس‌های خط دانشگاه، از سرویس حمل و نقل عمومی استفاده کرده اند؟ تا چه میزان رئیس دانشگاه بجنورد در بین دانشجویان بوده اند؟ آیا اگر دانشجویان بخواهند رئیس خود را ببینند مسیر ساده‌ای پیش رو دارند؟  

اگر نگاهی به گذشته بیاندازیم، می‌بینیم در جلسات پرسش و پاسخ نیز دانشجویان ناراضی از جلسه خارج می‌شدند. در آخرین جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با رئیس دانشگاه بجنورد، استقبال بسیار اندک بود؛ به طوری که حتی صندلی‌های یک سالن ۳۰۰ نفره نیز پر نشد. محمدرضا چاه بلندی، عضو شورای صنفی دانشگاه بجنورد در این باره می‌گوید: بنا بود برای ما یک بنر اطلاع رسانی بزنند و گفتند بودجه نداریم. آقای جعفریانی، معاون مالی دانشگاه دست شورای صنفی را بست. 

این سخنان نشان می‌دهد که رئیس و معاونان دانشگاه بجنورد خود مایل به تعامل سازنده با دانشجویان نیستند. شاید یکی از علل اعتراض شدید دانشجویان به شرایط کنونی همین موضوع باشد؛ این درحالی است که بناست روز سه شنبه، در دانشگاه علوم پزشکی بجنورد جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با حضور مسئولان دانشگاه برگزار شود.

صادق شاکری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد درخصوص وضعیت فعالیت های دانشجویی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، می‌گوید: ارتباط مسئولان با تشکل‌های دانشجویی مناسب است و مشکل خاصی وجود ندارد؛ البته مقداری  بودجه  به نسبت سال‌های قبل کمتر شده است.

وی ادامه می‌دهد: از نظر مشکلات صنفی، دانشگاه در وضعیت مناسبی قرار دارد؛ با این حال مشکلات جزئی در خصوص خوابگاه‌ها و سلف وجود دارد که قابل حل است.

در نهایت باید گفت دو دانشگاه دولتی در یک شهر، اکنون شرایط بسیار متفاوتی را دارند. مشکل کجاست؟ آیا مدیران باعث این اختلاف هستند؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۴
چون یکی تخصصی است و نگاه علمی و دیگری سیاسی و جناحی و وقت برای دانشجو و دانشگاه ندارد
1
1
پربازدیدترین آخرین اخبار