قائم مقام وزیر راه و شهرسازی گفت: تحریمها در کشور بخشهای مختلفی از جمله «نظری و دینی، سیاسی، اقتصادی و نظامی» دارد، عربستان برای گسترش تحریمها به انواع لابی گریها متوسل شده که نتیجه آن تشویق شدن ترامپ برای خروج از برجام است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اصغر فخریه کاشان قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در پانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت که صبح امروز در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد گفت: تحریمها در کشور بخشهای مختلفی از جمله «نظری و دینی، سیاسی، اقتصادی و نظامی» دارد، عربستان برای گسترش تحریمها به انواع لابی گریها متوسل شده که نتیجه آن تشویق شدن ترامپ برای خروج از برجام است.
وی در خصوص ماهیت تحریمها اظهار کرد: ما در دانشگاهها، مجلس و یا دولت هیچ فعالیتی جهت شناخت ماهیت تحریمها انجام نداده ایم و بر اساس اسن تحریمها، دانشجویان از تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور منع شده اند.
فخریه کاشان با اشاره به وسعت تحریم از گذشته تا کنون افزود: تحریمها نسبت به گذشته وسیعتر شده مانند اینکه در پاییز ۹۲، ۱۱ طرح علیه ایران، اما در شرایط فعلی ۱۴۵ طرح است.
وی در ادامه گفت: در گذشته ۴۰۰ نفر، اما اکنون ۷۰۶ نفر تحریم شده اند که نشان میدهد آمریکا بسیار هوشمندانه این فعالیت را انجام داده است و نگرانی ما این است که ۱۸۲ نفر یا شرکت دیگر در تحریمها قرار گیرند.
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: ناتوانی کشور ما در برابر تحریمها ناشی از بی اطلاعی متخصصان است که در این راستا مبالغ زیادی را نیز هدر داده ایم، برای شناسایی ریشه و ماهیت تحریمها باید از دانشگاهها کمک بگیریم.
فخریه کاشان در پایان گفت: ما باید جامعه را به تحریمها حساس کنیم و دانشگاهها در این زمینه باید کنفرانسهایی را برگزار کنند.