رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به اینکه کاهش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی در کشور مشکلی است که وجود دارد، گفت: پیشرفتها و دستاوردهای نظام کمتر توجه مردم را جلب میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ظهر امروز در مراسم بزرگداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه علوم پزشکی همدان، با اشاره به اینکه در گذشته هدف از تأسیس دانشگاه در کشور جداشدن دو مجموعه علمی حوزه و دانشگاه بود، اظهار کرد: شهید مفتح برآمده از حوزه است و سپس به دانشگاه هجرت کرد و در فضای دانشگاهی به دنبال تحقق اهداف بلندی بود که امام خمینی (ره) آنها را پایه گذاری کرد.
حجت الاسلام رستمی با یبان اینکه زمانی که دانشگاه در کشور تأسیس شد، تصور این بود که غربی گرایی را جامعه رواج میدهند، ادامه داد: در حالیکه اینگونه نشد و دانشگاهها با موضوعاتی که جوانان ما با آنها درگیر بودند، گره خورد و حضور بزرگانی مانند شهید مفتح، شهید بهشتی و شهید مطهری باعث شد تا فضای علمی از گزند غربی گرایی حفظ شود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه انقلاب اسلامی براساس دین باوری شکل گرفت، افزود: این نظام به سلطه گری غرب و شرق نه میگوید و نظام نوینی را بنا میکند و پای آن میایستد و هزینههای این ایستادگی خود را هم میدهد.
وی با تأکید براینکه نخستین ترورها پس از پیروزی انقلاب اسلامی متوجه چهرههای علمی بود، ادامه داد: دشمن با ترور شخصیتهای علمی به دنبال ایجاد اتفاقاتی مانند کودتا، تحریم و تجزیه طلبی بود تا حرکتهای عمیقتر درونی را از بین ببرد و بین بخشهای مختلف مردم فاصله بیندازد.
حجت الاسلام رستمی با اشاره به اینکه کاهش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی در کشور مشکلی است که وجود دارد، ادامه داد: کوچکترین نقطه اشتباهی در قوا و مجموعهها به شدت مورد بازخورد مردم قرار میگیرد، اما پیشرفتها و دستاوردهای نظام کمتر توجه مردم را جلب میکند.
وی با یبان اینکه در حوزه علوم پزشکی کارهای انجام شده قابل دفاعی داریم، ادامه داد: ما در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی حتی پزشک را از کشور همسایه میآوردیم، در حالیکه امروزه با جدیدترین و پیشرفتهترین واحدهای غربی میتوانیم رقابت کنیم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به اثرگذاری تحریمها در بخش دارو و برخی تجهیزات پزشکی اشاره کرد و گفت: اینکه پس از انقلاب اسلامی، توسعه با تکیه بر توان مردم صورت گرفت، بسیار ارزشمند است.
وی با اشاره به فعالیت ۱۵۰ طلبه پزشک اشاره کرد و گفت: وحدت حوزه و دانشگاه برای این است که دو مجموعه علمی برای همافزایی به حرکت در یک مسیر خاص نیاز دارند.هدف حوزه و دانشگاه به سعادت رساندن جامعه و توجه همه جانبه به سعادت انسان است.
وی با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه باید به جهت گیری حرکت علم کمک کند، افزود: دانشجو در دانشگاه در حال تربیتپذیری است و هر رفتاری از سوی نظام آموزشی رخ میدهد در حال شکل دادن به هویت دانشجو است.