کد خبر:۷۳۳۰۴۳
همزمان با خروج از سوریه

توقف عملیات هوایی اقدام بعدی آمریکا در سوریه خواهد بود

خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات آمریکا اعلام کرد که این کشور در چارچوب خروج نیروهایش از سوریه، حملات هوایی اش را نیز متوقف خواهد کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، مقام‌های آمریکایی که خواسته اند نامشان فاش نشود به رویترز خبر داده اند که در چارچوب دستور دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای خروج نیرو‌های این کشور از سوریه، حملات هوایی آمریکا نیز متوقف خواهد شد.
این در حالی است که اعلام خروج نیرو‌های زمینی آمریکا از سوریه می‌تواند لزوما به معنای توقف حملات هوایی نباشد؛ چرا که پایگاه‌های هوایی واشنگتن داخل این کشور نیست.
مرکز عملیات هوایی آمریکا در قطر مستقر است و جنگنده‌هایی آمریکایی برای انجام حملات از کشور‌های همسایه سوریه اعزام می‌شوند.
مقام‌های آمریکایی با بیان اینکه زمان بندی توقف حملات هوایی با خروج نیرو‌هایی این کشور از سوریه مرتبط خواهد بود، از اعلام زمان دقیق خودداری کردند.
کاخ سفید روز گذشته در اقدامی ناگهانی خبر از خروج نیرو‌های امریکا از سوریه داد. بر اساس اعلام کاخ سفید تمام نیرو‌های امریکایی ظرف مدت ۶۰ تا ۱۰۰ روز خاک سوریه را ترک خواهند کرد. ترامپ روز گذشته در توئیتی نوشت: ما داعش را در سوریه شکست دادیم، کاری که تنها دلیل من برای باقی ماندن (نیرو‌های آمریکایی) در این کشور بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار