کد خبر:۷۳۳۶۷۵
پایگاه استنادی تامسون اعلام کرد

استاد دانشگاه اسفراین در میان یک درصد دانشمند برتر دنیا قرار گرفت

عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی اسفراین در آخرین گزارش پایگاه استنادی تامسون روتیرز (ISI-ESI) برای دومین سال متوالی در فهرست دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار گرفت.
حسین اکبری

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد حاتمی، عضو هیات علمی مجتمع آموزش عالی اسفراین در آخرین گزارش پایگاه استنادی تامسون روتیرز (ISI-ESI) برای دومین سال متوالی در فهرست دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار گرفت.

محمد حاتمی با شاخص  (h-index=۴) و شاخص ارجاع به مقالات (citation=۴۳۰۰)، که پیش از این برای دو دوره موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر استان خراسان شمالی و ۵ دوره به عنوان پژوهشگر برتر این مجتمع معرفی شده است، دارای ۱۲۰ مقاله نمایه شده در اسکوپوس، ۴ جلد تالیف و ترجمه کتب فارسی و لاتین، ۸ طرح پژوهشی و ارتباط با صنعت و همچنین ۹ مقاله پر استناد می‌باشد.

بر اساس اعلام اداره کل روابط عمومی وزارت علوم پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می‌پردازد که هر دو ماه یکبار براساس آخرین تحولات در شبکه علم بین الملل روزآمد می‌شود. مرجعیت علمی مبنای گزینش دانشمندان برتر در پایگاه طلایه داران علم است.

ISI  برای انتخاب دانشمندان یک درصد برتر دنیا، تعداد استناد‌های صورت گرفته به پژوهش‌های محققان دنیا در ۱۰ سال اخیر را شمارش کرده و این محققان را در ۲۲ رشته موضوعی طبقه بندی می‌کند. سپس این محققان براساس تعداد استناد‌های دریافتی به صورت نزولی مرتب سازی می‌شوند و یک درصد برتر از هر رشته به عنوان دانشمندان برتر انتخاب می‌شوند.

بر اساس  آخرین  اطلاعات استخراج شده در مجموع ۲۲۸ ایرانی طلایه داران علم هستند که از این تعداد ۱۳۹ دانشمند برتر کشور متعلق به دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم هستند و دانشگاه‌های صنعتی هم ۴۰ نفر از نخبگان علمی کشور را پرورش داده اند و سهم دانشگاه‌های علوم پزشکی ۳۷ نفر است.

پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور نیز ۳ نفر از دانشمندان برتر بین المللی را به خود اختصاص داده و سهم دانشگاه آزاد اسلامی در این فهرست ۹ نفر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۳
علت کنجکاوی اینجانب سن کم ایشان است. چون دانشمندان بر اساس نتایج کارشان در یک دوره 10 ساله بررسی می شوند و در لیست 1 درصد برتر قرار می گیرند و این یک ملاک و معیار اصلی است. حال اینکه اولین مقاله ایشان مربوط به سال 2012 می باشد. یعنی تا سال 2022 در لیست نمی توانند باشند. قطعا ایشان فردی علمی و کارهای ایشان پر استناد است. ولی غلو در نشر این اخبار از اعتبار علمی ایشان می کاهد.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار